MHP’de Ertuğrul Doğan dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanlığı 12. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde yapılan kongrede mevcut başkan Ömer Özkan 224 oy alırken, başkan adayı Ertuğrul Doğan 225 oy alarak başkan seçildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2017 14:06
MHP’de Ertuğrul Doğan dönemi

MHP  Kahramanmaraş İl Başkanlığının, ikinci defa yenilenen 12. Olağan İl Kongresi,  Necip Fazıl Kültür Merkezinde yapıldı.

Kongrede,  Ertuğrul Doğan ile  Ömer Özkan başkanlığında hazırlana iki listeyle seçime gidildi. Yapılan seçim sonucunda Doğan 225, Özkan ise 224 oy aldı. Sayım sonucunda 11 oy ise geçersiz sayıldı. Bu sonuçla rakibi karşısında 1 oy üstünlük sağlayan Doğan,  MHP  Kahramanmaraş İl Başkanı seçildi.

Doğan, seçim sonucunun ilan edilmesinin ardından yaptığı konuşmada,  MHP'nin dava partisi olduğunu söyledi.

Seçimi bir oy farkla kazandığına dikkati çeken Doğan, "Bundan sonraki çalışmalarımda diğer arkadaşlarımla ve sizlerle bu davayı en yükseğe taşımaya söz veriyorum. Bana oy veren ve vermeyen herkesten Allah razı olsun diyorum ve herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MHP İl Başkanlığının 21 Mayıs'ta yapılan kongresinde  Süleyman Öner ile  Ömer Özkan başkanlık için yarışmış, bu kongrede Öner başkan seçilmişti. Yapılan itiraz sonucu kongre iptal edilerek 9 Temmuz'da yenilenmiş ve bu seçimde  Ömer Özkan, rakibi  Süleyman Öner karşısında üstünlük sağlayarak başkan seçilmiş ancak bu kongre de yapılan itiraz sonucu iptal edilerek yenilenmesine karar verilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.