MHP’de il başkanlığına bomba aday…

MHP’de il başkanlığına bomba aday…

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2017 11:56
MHP’de il başkanlığına bomba aday…

Milliyetçi Hareket Partisi 21 Mayıs Pazar günü 39 ilde birden İl Kongrelerini yapıyor. MHP, kongre yapılacak iller arasına Kahramanmaraş’ı da aldı. MHP Kahramanmaraş İl Kongresi 21 Mayıs’ta Necip Fazıl Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. 

Kongreye 15 gün kala İl Başkan adayları da ortaya çıkmaya başladı. MHP’de asıl sürpriz eski Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan’ın adaylığını açıklaması oldu. Özkan’ın MHP İl Başkan adaylığını açıklaması siyasi kulisleri tekrar hareketlendirdi. Özkan’ın adaylık kararı MHP Kahramanmaraş camiasında ‘bomba aday, hasret bitiyor’ yorumlarına sebep oldu. 

Ankara’da MHP Genel Merkezinde yaptığı istişareler sonucunda adaylık kararını açıklayan Ömer ÖZKAN merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in “ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜNÜN ÖZ KARDEŞİDİR” özdeyişiyle seçim çalışmalarını sade bir kampanya ile başlattı.  

Çocukluk ve gençliği dahil hayatının bütün döneminde ÜLKÜCÜ CAMİA dışında hiçbir yerde bulunmadığını ve çizgisinde hiçbir kırıklık olmadığını, LİDER, TEŞKİLAT, DOKTRİN ilkesinden ayrılmadığını, kendisini davasına adadığını vurgulayan Ömer Özkan konuyla ilgili yaptığı kısa açıklamada   “Gayemiz davamızdır. Gayemiz Davamızı zirvelere taşımaktır. MHP’yi önce Kahramanmaraş’ta devamında Türkiye genelinde iktidara taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

Bunun bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayan Özkan, “Şehitlerimize, gazilerimize sözümüz var. Bu sözümüzün tahakkuk edebilmesi için yürümeyecek,  hep birlikte koşacağız. Bu süreçte 3 HİLALİ hep birlikte en yüksek BURÇLARA TAŞIMAK için bütün ÜLKÜDAŞLARIMIZI önümüze, arkamıza değil yanımıza, safımıza davet ediyorum” dedi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.