MHP’DEN BAŞKAN ERKOÇ’A ANLAMLI HEDİYE

MHP’DEN BAŞKAN ERKOÇ’A ANLAMLI HEDİYE

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ocak 2017 17:17
MHP’DEN BAŞKAN ERKOÇ’A ANLAMLI HEDİYE

Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret ederek Niğde’den getirdikleri toprağı hediye ettiler.

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Başkan Yardımcısı Koray Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet Başkan Erkoç’u makamında ziyaret ederek Niğde’den Şehit Ömer Halisdemir’in kabrinden getirdikleri toprağı hediye ettiler.

Ziyaretin amacına ilişkin bir açıklama yapan Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Akpınar: “Geçtiğimiz hafta içerisinde Niğde’ye bir ziyaret gerçekleştirmiş ve 15 Temmuz Gecesi şehit olan Şehit Ömer Halisdemir’in mezarını da ziyaret etmiştik. Oradan aldığımız toprağı Kahramanmaraş’ı temsil noktasında Büyükşehir Belediye Başkanımıza hediye etmeyi uygun gördük. Şehit Ömer Halisdemir kardeşimizin aslen Kahramanmaraş Çağlayancerit’li olması münasebetiyle bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

Niğde’den getirilen toprağı teslim alan Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç ise yaptığı açıklamada: “Başkanımıza bu hassas davranışından dolayı çok teşekkür ederiz. 15 Temmuz milletimizin geleceği için çok önemli. Ülkemiz üzerindeki siyaset ve emperyalist mühendislerinin planlarının yırtılıp yüzlerine çalındığı gün. Bu günde şehit olan Aziz Milletimizin kahraman evlatlarından bir tanesi de Şehit Ömer Halisdemir Kardeşimiz.

İnşallah biz de Şehidimizin mezarından gelen bu toprağı Şeyhadil Mezarlığındaki şehitliğimizin anıtının toprağına karıştırarak muhafaza edeceğiz” diye konuştu.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.