Millet iradesi tescillendi

AK Parti heyeti Kahramanmaraş’ta teşekkür gezilerini ilçe ilçe devam ediyor. Son olarak Ekinözü’nde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Mahir Ünal, “Karanlık güçlerin umutlarını söndürdünüz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Kasım 2015 16:12
Millet iradesi tescillendi

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç da ilçe halkına önemli müjdeler verdi. AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş milletvekili Mahir Ünal Ekinözü ilçesinde vatandaşlara seslendi. Seçim sonuçlarını değerlendiren Ünal, muhalefete ve diğer muhalif gruplara sert göndermelerde bulundu. Ünal’ın konuşması şöyle: “Böyle güzel bir mekânda Ekinözü’nde olmak çok güzel. Biz bal yapan arılar gibiyiz. Millet de bizi kovanız bırakmıyor. Her birimiz azimle gayretle yaşadığımız şehirleri ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Tüm ilçelerimizle beraber Kahramanmaraş’ı ayağa kaldırmaya çalışıyoruz:. 1 Kasım bunun arkasındaki irade ise millettir. Milletin kendisidir. 1 Kasım’da bunun üstüne mühür vuruldu.

DEVLETİ YÖNETECEK OLAN MEŞRU GÜÇ MİLLETTİR. TESCİL EDİLDİ.

90 yıldır bu devleti kimin yöneteceğinin kavgası yaşanıyordu. Millet her seferinde adamını seçiyor Ankara’ya gönderiyordu. Fakat Ankara’nın o karanlık sokaklarında, karanlık koridorlarında milletin iradesi gasp ediliyordu. Kim tarafından? Devletin belli kurumlarında odaklanmış güçler tarafından. Sivil bürokrasinin, askeri bürokrasinin, medyanın içerisinde yapılanmış sözde aydın niteliği taşıyan bir kısım kesimler ve maalesef bir kısım sermaye grubu milletin iradesine rağmen siyasete yön veriyordu. 7 Haziran’da ve 1 Kasım’da bunlar umutlandılar. Dediler ki başarma noktasına geldik ha gayret dediler. Bu zaman dilimindeki mücadele daha önce görülmemiş bir mücadeleydi. 3 tane örgütü harekete geçirdiler.

PKK, IŞİD, DH-KPC. Yetmedi örgüte medyadan destek sağladılar. Yetmedi aydın ve uluslararası destek sağladılar. Şunu bilemediler. Biz Çanakkale’de yedi düveli püskürtmüşüz size mi boyun eğeceğiz. Umutları kursaklarında kaldı. Öyle umutluydular ki; ‘1 Kasım’da AK Parti’yi sakın ola seçmeyin, iç savaş çıkar’ dediler. Bu millet öyle bir irfan ve feraset sahibi bir millet ki 1 Kasım’a kararını verdi. 2 Kasım’da muhalefetin bile yüzü gülüyordu. Hamd olsun millet sandıkta gereğini yaptı. Millet kararını verdi. Bu devletin kim tarafından yönetileceği bellidir dedi. Bu devleti yönetme sevdasından paralelcisi de, medya patronu da, değişik isimler altında toplanmış örgütler de vazgeçsin.

‘90 YILDIR MİLLETİN İRADESİYLE MÜCADELE ETTİLER’

Bize diyorlar ki milleti kutuplaştırmayın. 13 yıldır bizimle mücadele eden siz değil misiniz? 90 yıldır milletin iradesiyle mücadele eden siz değil misiniz? Milletin seçtiklerini kurduğunuz tuzaklarla alaşağı etmek için uğraşmadınız mı? Yeri geldi darbe yapıp ülkenin başbakanını asmadınız mı? Yeri geldi yargı darbesi de yaptınız. 12 Eylül, 28 Şubat’ı siz yapmadınız mı? Bu milletin içinden bir yiğit çıktı. O yiğidin arkadaşları size boyun eğmedi, şapka çıkarıp gitmedi. Millet bize yetki verdikçe biz yolumuza devam edeceğiz. Kutuplaşma istemeyenler milletin iradesine saygı duysun. Milletin üstüne çıkmaya çalışmasın. Yerinizi hududunuzu bileceksiniz. İş adamı, medya patronu, askeri işini yapsın bundan sonra.

BAŞKAN ERKOÇ; ‘EKİNÖZÜ’NÜ DAHA GÜZEL HALE GETİRECEĞİZ’

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kendilerini dinlemeye gelen vatandaşlara bir konuşma yaptı. Erkoç seçim sonuçlarının ülkeye faydalı olduğunu belirtti. Konuşmasına şöyle devam etti: ; “Türk siyasi tarihinin çok önemli dönüm noktalarından birini destana dönüştürdünüz. O eski koalisyonlu Türkiye’ye dönüşmeye izin vermediniz. AK Parti’ye destek veren vermeyen herkes seçimlerden kazançlı çıktı. Herkes çok mutlu. Bizler Ekinözü’nü daha güzel hale getirmek için çalışacağız. Sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Sulama suyu çalışmalarımız aynı şekilde. Önümüzdeki yıl Ekinözü’nün içme suyu şebekesini de inşallah değiştireceğiz. Bu şebeke suyu konusundan rahatsız olduğunuzu biliyorum. Hiç kaygılanmayın sizler bize destek verdikçe beraber omuz omuza Ekinözü için çalışacağız.”

ÇELEĞEN: AK PARTİ EKİNÖZÜ İÇİN BÜYÜK BİR MİLATTIR

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Yapılan yerel seçimlerde 21 mahalle 77 mezradan vatandaşları vermiş olduğu oyları ile belediye başkanı seçildik Siyaset bir sevdadır insana himzet etmek bir sevdadır halkla ve hakka hizmet etmek bir sevdadır Bize de bu sevdayı nasip eden Rabbime şükür ediyoruz. 1 Kasımda bu kutlu yolun yolcularına insanlarımızın duaları ile insanlarımıza hizmet etmeyi nasip eyledi. Ben Gurup Başkan Vekilimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, milletvekillerimize teşekkür ediyorum. AK Parti Ekinözü için büyük milattır AK Parti’mize vermiş oldukları destekleri için Ekinözü halkımıza teşekkür ediyorum.

ŞAKALAR; “OY VERMEYEN %37 KESMİN GÖNLÜNE GİRECEĞİZ”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerinin katılımı ile Ekinözü İlçesinde gerçekleşen teşekkür ziyaretinde ilk olarak söz alan AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar konuşmasında hedeflerinde kendilerine ilçede oy vermeyen %37 kesimin gönlüne girerek AK partili yapmak olduğunu ifade etti. Sözlerine devam eden Şakalar devamında ise şu sözlere yer verdi: “İlk günkü aşkla hep beraber haydi bismillah diyerek çıkmış olduğumuz bu yolda seçim Kampanyası çerçevesinde ülke genelinde bu aziz ve necip Millet AK Partimize %49.5 oy vererek AK Parti tek parti, AK Parti tek başına bu ülkenin iktidarı demiştir. Bu Sonuç ABD, İsrail, İtalya, İngiltere, Rusya, Fransa gibi ülkeleri üzmekle birlikte Filistin, Bosna, Mısır, Mimar gibi ülkeleri sevindirmiştir .Üzüntüyü yaşatan ve mutluluğu yaşatan bu aziz millette şükranlarımı sunuyorum . kıymetli dava arkadaşlarım çok değerli Ekinözü halkımız. 1 Kasım seçimleri bağlamında Ekinözü’müzde yüzde 63 oy vererek bir rekora imza atmıştır. Bu rekoru bizlere yaşatan hemşerilerime şükranlarımı arz ediyorum Bizlere büyük bir sorumluluk yüklediniz. İnşallah Rabbim her bir oyun hakkını bilen kullarından eyler. Bizim amcamız bundan sonra yüzde 37 oy vermeyen kesiminde gönlüne girmek bu bilinçle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kamu yatırımları noktasında Gurup Başkan Vekilimize ve milletvekillerimize teşekkürü bir borç bilirim. Büyükşehir Belediye Başkanımıza Ekinözü’ndeki sıcak asfalt çalışması ve devasa mesire alanından dolayı teşekkür ediyorum .

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.