“Milletimiz 16 Nisan’da ‘Evet’ demenin öneminin farkında”

“Milletimiz 16 Nisan’da ‘Evet’ demenin öneminin farkında”

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2017 16:57
“Milletimiz 16 Nisan’da ‘Evet’ demenin öneminin farkında”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Milletimiz 16 Nisan’da ‘Evet’ demenin öneminin farkında” dedi.

Başkan Mahçiçek, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum çalışmaları kapsamında Akif İnan Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet edip, samimi diyaloglar kuran Başkan Mahçiçek, referandumun önemini anlattı.

Gördüğü tablonun mutluluk verici olduğunu ifade eden Mahçiçek, 17 Nisan sabahı Türkiye’nin çok daha farklı bir güne uyanacağını söyledi. Türkiye’nin önündeki engellerin aşılması, demokrasi ve milli iradenin tecellisi için sandıkta ‘Evet’ demenin önemini vurgulayan Mahçiçek, insanların da bu konunun bilincinde olduğunu söyledi.

mm11.jpg

“16 Nisan Türkiye için bir dönüm noktası” diyen Başkan Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Bugünkü programımızda arkadaşlarımızla beraber Akif İnan Mahallesi Muhtarımızın refakatinde esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, hatırlarını soruyoruz. Gördüğümüz tablo gayet güzel. Bütün esnaflarımız, vatandaşlarımız, kardeşlerimiz 16 Nisan’ın öneminin, ‘Evet’ sonucunun ülkeye getireceği güzelliklerin farkındalar. Biz de onların hatırlarını soruyor, sohbet ediyoruz. Görüyoruz ki bu millet, 16 Nisan’daki referandumu olumlu şekilde sonuçlandıracak. Bundan da çok mutlu oluyoruz doğrusu. Çünkü hem biz hem de halkımız biliyor ki, bu 16 Nisan referandumu ülke için bir dönüm noktası, bir eşik. Bu eşiği bu millet atlayacak. Bu millet 90 yıldır önüne konan engelleri, demokrasisinin önündeki engelleri, millet iradesinin önündeki engelleri aşacak. Biz öyle görüyoruz ve yanılmadığımızı 16 Nisan’da göreceğiz inşallah.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.