Milletin iradesine bütün dünya hayran kaldı

Milletin iradesine bütün dünya hayran kaldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2016 18:52
Milletin iradesine bütün dünya hayran kaldı

Hain Darbe girişimine iş dünyasında tepkiler yağıyor. Halk en çok ‘Ülke ekonomisi zarar gördü mü?” sorusuna tedirgin olurken, bu tedirginliğe yatırımlar cevap verecek. Anatomi Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Onaran: “İş adamları Yüce Milletin ülke ekonomisinden yanadır. Kimsenin hiçbir şüphesi olmasın’ dedi.

Darbe girişimine tepkisini, sert bir şekilde veren Anatomi Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Onaran Darbeye teşebbüs edenlere gereken cevabı Demokrasi Nöbetinde milletin verdiğini ancak bununla yetinmeyerek yapılacak olan yatırımlarla ülkenin kalkınmasını maksimum seviyede tutup darbecilere ikinci bir tokadı indireceklerini söyledi.

Sivil halkın üzerine ateş açan bu vatan hainlerine hiçbir zaman fırsat verilmeyeceğini söyleyen Onaran, FETÖ terör örgütüne mensup şahısların bir an önce devlet kurumlarından temizlenmesi gerektiğini söyledi.

Halkın kahramanlığının ve cesaretinin kelimelerle ifade edilemeyeceğini belirten Onaran, Halkın 15 Temmuz’da büyük bir kahramanlık örneği gösterdiğini ve bunun tarihe altın harflerle yazılacağını belirtti. Onaran: “Türkiye Cumhuriyeti halkını bu gösterdiği büyük iradeden dolayı tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum. Öncelikle FETÖ terör örgütü mensupları tarihimize sürdüğü bu kara lekenin hesabını verecekler. Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu hainlere gereken cezayı yargı yoluyla hukuk kuralları içerisinde vereceğinden herhangi bir şüphem yoktur” diye konuştu.

Bütün dünyanın önünde saygıyla eğileceği bir dayanışma gösteren halkımız destan yazmıştır.  diyen Onaran, Tarihi emparyalizmin kölesi ve boyunduruğunda geçen batı dünyasının gördükleri karşısında hayranlıklarını gizleyemediğini  ve Türkiye’nin gücünü gördüğünü söyledi.

OHAL KARARI İSABETLİ BİR KARAR

OHAL içinde alınacak olan kararların çok önemli olduğunu söyleyen Onaran: “OHAL kararını kesinlikle yerinde buluyorum. Fetö terör örgütü mensuplarının hemen kamu kurumlarından temizlenmesi, devletimizin yeni bir sistem içerisinde daha sağlam hareket etmesi gerekiyor.. Devletimizin bir tane bile darbeci FETÖ mensubu kalmayana kadar bu işi bırakmayacağından eminim. Allah’ım devletimize zeval  vermesin.” diye konuştu. 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.