Milletteki iman gücü cuntacıların planını bozdu

Milletteki iman gücü cuntacıların planını bozdu

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2016 17:25
Milletteki iman gücü cuntacıların planını bozdu

Arıkan Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arıkan bu hain darbe girişiminin ülkenin istikrarına yönelik yapıldığını belirterek, FETÖ terör örgütü mensuplarının bir an önce önemli kurumlardan tasfiye edilmesi gerektiğini belirtti.

Halk olarak eşine az rastlanır bir demokrasi mücadelesi verildiğini belirten Arıkan, İnsanlardan Allah adına himmet adına topladıkları paraları teröristlere yetiştiren bir yapı olduğunu belirten Arıkan şunları söyledi: “Ülkemizin birliğine beraberliğine, bütünlüğüne vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğine Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin istikrarına yapılan bu saldırıyı nefretle kınıyorum. Cenab-ı Allah böyle bir musibeti bir daha bize yaşatmasın. Bu olayda canlarını kaybetmiş şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet kalanlara başsağlığı yaralılarada acil şifalar diliyorum.

Buradaki  FETÖ terör örgütünün Türkiye Cumhuriyet Devleti’nde yaşayan insanların paralarıyla, Allah adına himmet adına topladıkları paralar ile teröristleri yetiştiren, bunları okullarında dershanelerinde yetiştiren bu uçakları bu helikopterleri yöneten Türk Milletine yapılan bu saldırıyı gördüğümde tüylerim diken diken oldu.
Bu pislikler ülkemizin tüm kurumlarından temizlenir inşallah. Ben bir daha böyle bir olayla devlet olarak Cumhuriyet olarak inşallah yaşamayız. Gerçekten hepimizi derinden üzen herkesin bu olaylardan çok büyük etkinlendiğini gördüm. Ama bu olayda şunu da gördüm bunların yaptıkları bu saldırıya da milletimizin iman gücüyle bu tankların önlerine yattıklarını gördüm.  Tabii bunların bu oyunlarını da bozan milletimiz oldu. Onların tankları topları tüfekleri olsa da milletimizin içindeki iman gücü Allah’a olan güveni bu oyunu bu tezgâhı bozdu. Biz bu toprakları Misak-ı Milli sınırlar içerisinde çizerken her türlü etnik gruptan beraber Osmanlı topraklarında imkânsızlıklara rağmen kanla çizdik. Dün olduğu gibi bu gün de bu gibi merhum saldırılara karşı düşman istilasına karşı bu vatanı korumak boynumuzun borcu. Emniyet Teşkilatımız,  Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içerisindeki memleket ve millet sevdalısı vatan evlatları ve milletimizle beraber bu işin üstesinden geldik. İnşallah bizler Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve bu milletin geleceği bizler iş dünyası ve müteşebbisler olarak yapacağımız üretimlerle emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz.

Ben ülkemin geleceğini çok parlak görüyorum. Bu pisliklerden ülkemiz temizlendiği zaman bizler daha rahat yatırım yapar daha emin adımlarla yolumuza devam ederiz. Türkiye Cumhuriyet Devleti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakan olduğu dönemde bize çizdiği 2023 hedefini inşallah bundan sonra 2023 hedefini yakalayacağız. Daha güçlü millet, özel sektör, anayasa kurumları ve Güçlü Türkiye olarak yolumuza devam edeceğiz. Bizler de özel sektör olarak Türkiye Cumhuriyeti devletini her zaman koruyacağız ve yolumuza devam edeceğiz. Buradan gelecek ile ilgili herahgni bir endişe duymamıza  gerek yok. Milletimizde ki bu iman gücü ve devletimize güvenimiz bize emin adımlar atttıracaktır. Bu hainler dün de vardı yarında  olacak ancak bu millet bu imanıyla bu ülke toprakları içerisinde yapılacak her türlü oyunları, her türlü tezgahı bozmaya Elhamdülillah muktedirdir. Bunların dış güçlerinde bunu çok iyi bilmesi lazım, biz bu olayla dünyaya ders vermiş bir milletiz. Çok güzel bir tavır sergileyerek ferasetiyle imanıyla güzel işler yaptık. Herkesin övüneceği bir tavır sergiledik ve kendimizi dünyaya sergiledik. Umarım dış güçler de bu imanı gücümüzün farkına varıp üzerimizdeki ellerini çekip bir daha da Türkiye üzerinde emel kurmazlar.

Kahramanmaraş halkı milli mücadelede çok güzel bir tavır sergilemiştir. Ülkemizde milli mücadele başlamadan bunun ilk ateşi Kahramanmaraş’ta atılmıştı. Tabi burada tanklar İstanbul ve ankara gibi değildi. Ancak milletimiz ülkemizin demokrasisi Anayasa ve devlete yapılan bu saldırıyı lanetledi ve bu saldırılar bu milletin iradesine yani 80 milyona yapıldı. Bu işi bir parti meselesi ve şahıs meselesi oarak algılanmamalıdır. Kahramanmaraş’ta o içerisindeki iman gücüyle, bugün kurtuluş savaşındaki iman gücü neyse aynı iman gücü gördüm hiçbir şey eksilmemiş yarında eksilmeyecek inşallah. Ben tüm Kahramanmaraş halkına ve güvenlik güçlerimizi ve bu olaylara karışmayan TSK ve Kamu Görevlilerine yürekten teşekkür ediyorum. Allah’ım vatan sever insanların eksikliğini vermesin, Cenab-ı Allah hep birlikte bu topraklarda birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı nasip etsin.
Türk ekonomisi 14 yıllık Ak Parti döneminde bir ekonomi istikrarı yakaldı. Ben yurtdışında firma olarak üretimimizin 3te 2 sini yurt dışına yapıyoruz. Yatırımlarımızda herhangi bir eksiklik yok daha da canlı ve istikrarlı olacağını düşünüyorum. Biz tüm gücümüzle yatırım yapmaya, istihdam oluşturmaya devam edeceğiz. Biz en ufak şekilde etkilenmedik etkilenmeyeceğiz de . Hiç kimse spekülasyonlar kimse karamsarlığa düşmesin bu olaylar hep geçer ve daha iyi bir şekilde bu istikrarı sürdürürüz. Başbakan ve Cumhurbaşkanı hedefleri arasında 2023 hedeflerini yakalayacağız. Biz 2023’de dünyanın en gelişmiş 10 devleti arasında Türkiye yerini alacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kahramanmaraş’ta Tükiye’nin gelişmiş 10 ili arasında yerini alacaktır.

OHAL YERİNDE BİR KARAR

FETÖ terör örgütü mensuplarına karşı devletin yargı organlarının eli güçlendirecek olan OHAL’in gerekli ve yerinde bir karar olduğunu belirten Arıkan, bu kararın ülke ve millet için hayırlı olacağı kanaatinde olduğunu belirtti.

Arıkan:“Bu menfur saldırıdan sonra devletimizin eli daha güçlenip ve hızlı karar alınması için dün bu OHAL kararı aldı ve Bakanlar Kurulu bu kararı aldı burada yapılan mahkemeler ve vilayetimiz olsun daha bu olayların hızlı bir şekilde yürütülmesi için elini hızlı bir şekilde alınmış bir karardır ve idari imarlerimize daha fazla yetki verildi ben ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olacağı kanaatindeyim.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.