Milletvekili Dilipak, referandum çalışmaları için Türkoğlu’nda

Milletvekili Dilipak, referandum çalışmaları için Türkoğlu’nda

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2017 17:26
Milletvekili Dilipak, referandum çalışmaları için Türkoğlu’nda

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili M.Uğur Dilipak referandum gezileri kapsamında Türkoğlu’nda çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.


Milletvekili Dilipak’ın beraberinde, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanı M.Ali Şen, teşkilat üyeleri, belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir grupla ilk olarak Hacıbebek, Çobantepe ve Kadıoğlu Çiftliği mahallelerini ziyaret etti. 
Milletvekili Dilipak “ Referandum çalışmalarında Türkoğlu ilçemizdeyiz, Mahallelerimizi dolaştık. Burada belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde görmüş olduk. Referandum çalışmalarını anlattık. Tabi AK belediyeciliğin bu köylerimize yansımasını gördük. Eksiklerimiz olabilir, eksiklerimizle ilgili notlarımızı aldık. Biz en iyisini yapana kadar, her şeyin en iyisi burada diyoruz.
Referandumda da milletimiz zaten özellikle televizyonlardan, sosyal medyadan kararını vermiş durumda ve inşallah bu dolaştığımız yerlerde, milletimizin EVET dediğini görüyoruz. Milletimiz EVET’e kenetlenmiş durumda inşallah Türkiye’de bu konuda geleceğine emin ellerle bakan bir Türkiye oluşturma için 16 Nisan da EVET mührünü Kahramanmaraş’ta güçlü bir şekilde vuracağız.

t1-009.jpg
16 Nisan da Türkiye yeni bir Ufuk’a doğru yelken açacak, burada da bu iradeyi görüyoruz. Milletimize güveniyoruz. Milletimizle birlikte yürümeye her zaman için şuanda olduğu gibi devam edeceğiz. Bu güzel kutlu yürüyüşümüzü hiç kimse, batılı güçler, Hollanda’lılar, Almanya’lılar, İngiltere’liler ve Fransız’lar kimler gelirse gelsin, bu kutlu yürüyüşümüze engel olamayacaklar. Dik duracağız, diklenmeyeceğiz, ama bu güzel yürüyüşümüze devam edeceğiz.” dedi
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise şunları söyledi; Vatandaşlarımıza 16 Nisan’daki referandumun ne kadar önemli olduğunu anlatıyoruz ve güzel sonuçlar alıyoruz. Halkımızın teveccühü bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Türkoğlu’ndan güçlü bir şekilde bir şekilde çıkacağız, inanıyorum. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlet olduğunu bu halk oylamasında da ispatlayacaktır” diye konuştu.
Ziyaret; Türkoğlu Belediye Spor tesisinde oynanan, Türkoğlu Belediye Spor ve Afşin Belediye Spor karşından sonra sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.