Milli İrade Meydanı ve Yeraltı Otopark

Milli İrade Meydanı ve Yeraltı Otopark

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2017 09:01
Milli İrade Meydanı ve Yeraltı Otopark

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve şehir merkezine nefes aldıracak olan  “Milli İrade Meydanı ve Yeraltı Otopark” projesi yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

Kentin otopark sorununu çözmek için önemli adımlar atan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bu kez de yıkılan eski Emniyet Müdürlüğü binasının olduğu yere kent meydanı ve katlı otopark yapmak için çalışmalara başladı.

Milli İrade Meydanı olarak adlandırılan alanda yapılacak çalışmalarla toplam 14 bin metrekare alanı kaplayacak, 700 metrekare yeme-içme alanı ve 250 metrekare ticari alanının yanı sıra 2200 metrekare yeşil alanı da içinde bulunduracak. 350 araç kapasiteli 3 katlı yeraltı otoparkı ile birlikte 4500 metrekare gösteri ve toplanma alanıyla önemli bir dinlenme meydanı haline gelecek.

Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı kontrolünde yapılacak olan Milli İrade Meydanı ve katlı otopark hem merkezi yönden trafiği rahatlatacak hem de kullanım yönünden kent halkına rahat hizmet verecek.

park1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.