Milliyetçi Harekete yeni kan: Başkan Ömer Özkan

Milliyetçi Harekete yeni kan: Başkan Ömer Özkan

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Temmuz 2017 10:40
Milliyetçi Harekete yeni kan: Başkan Ömer Özkan

Daha önce 21 Mayıs’ta yapılan Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Parti İl Kongresi  YSK tarafından iptal edildikten sonra 9 Temmuz’da olağan kongrenin yapılması kararlaştırılmıştı. 2 adaylı girilen seçimde Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Öner ve Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Adayı Ömer Özkan arasında kıyasıya bir çekişme yaşandı. 

Daha önce kazanması kesin gözle bakılan ve iptal edilen kongrede çok az bir oy farkıyla başkanlığı kaybeden Özkan, Yapılan yeni seçimde 2 oy farkla Milliyetçi Harekete yeni bir nefes oldu.

Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi Başkanlık seçimi Necip Fazıl Kısakürek Eğitim ve Kültür Merkezinde gerçekleşti. Yer yer sertliklerin ve tartışmaların yaşandığı seçimde Resmi olmayan rakamlara göre kazanan Ömer Özkan oldu.

475 Delegenin oy kullandığı seçimde Ömer Özkan 226 oy alırken Süleyman Öner ise 224 Oyda kaldı. 5 oy da geçersiz sayıldı.

Sonuçlar açıklanmadan önce dostluk mesajları veren iki lider MHP’de  aynı davaya hizmet ettiklerini belirterek kazananın Milliyetçi dava olacağını belirttiler.

Baştan bu yana kazanılacağına kesin gözüyle bakılan Özkan, Delegelerin oyuyla büyük çoğunluğu elinde tutmayı başararak ezici bir üstünlükle Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı oldu.

mhp1.jpg

AK PARTİ BİZDEN KORKSUN

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Kahramanmaraş’ta MHP’den korkması gerektiğinin altını çizen Başkan Özkan, ‘MHP artık Kahramanmaraş’ın her yerinde olacaktır.’ Dedi.

Özkan: “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Kahramanmaraş’ta her yerde olacağız. Adalet ve Kalkınma Partisi bizden korksun amacımız ve hedefimiz Büyükşehir Belediyesine üç hilali dikmektir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bütün belediyelere talibiz çalışmalarımıza tüm hızıyla başlayacağız. Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş’ta hak ettiği yere gelecektir.”

Başkan Ömer Özkan gazetemize yaptığı açıklamada: “Ülkücü Camiamızla Milliyetçi Hareket partisinin tabanını daha kuvvetli tutarak yaklaşan seçimlerdeki hedefimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine üç hilali dikmek istiyoruz. İl kongremiz 21 Mayıs’ta yapılan seçimde iptal olduğu ve tekrar 9 Temmuz’da yeni bir seçime girdik. Kongremiz Milliyetçi Hareketin Kahramanmaraş’ta daha da güçlenerek çıktığına inanıyoruz. Güçlü bir yönetim yeni bir organize ve yeni bir heyecan oluşturmaya çalışıyoruz.” Dedi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.