Mithat Bar şov nefes kesti!

Mithat Bar şov nefes kesti!

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2016 11:38
Mithat Bar şov nefes kesti!

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Yetenek Sizsiniz yarışmasının finalisti Mithat Bar’ın sunduğu jonglör ve akrobasi gösterisi, izleyenleri adeta büyüledi.
Alışveriş merkezinin zemin katında gerçekleştirilen gösteriye ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi. Türkiye’nin yakından tanıdığı jonglör ustası Mithat Bar’ın, kimi zaman tek tekerlekli bisiklet üzerinde kimi zaman da silindir şeklindeki objeler üzerinde dengede durarak, top, lobut, halka ve sopa gibi nesnelerle sunduğu gösteri ilgiyle izlendi. Jonglörün ağzından ateş çıkardığı sahneyi izleyenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Tehlikeli akrobatik hareketleri ustalıkla yapan Mithat Bar, şovlarıyla AVM ziyaretçilerinin neşe dolu bir bayram geçirmelerine katkı sağladı. Usta jonglörün, gösteri sonunda Türk Bayrağını açması, ziyaretçiler tarafından uzun süre alkışlandı.
Piazza’da, minikler için de “Yüz Boyama Etkinliği” düzenlendi. Yüzlerini hayallerindeki sevimli karakterlerin şeklinde boyatan minikler, aileleriyle keyifli zaman geçirdi. 
20160711aw797047_03.jpg

KAYNAK: İha

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.