Modüler kesimhanede deneme kesimi yapıldı

Modüler kesimhanede deneme kesimi yapıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2017 15:22
Modüler kesimhanede deneme kesimi yapıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde yapılmakta olan ve ilkine Çağlayancerit’te başlanılan Modüler Kesimhane’de ilk deneme kesimi yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Ramazan Tutlu, Fatih Kiraz, Çağlayancerit Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki ve diğer ilgililer eşliğinde modüler kesimhanede incelemelerde bulunularak deneme kesimi yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veterinerlik İşleri ve Mezbahalar Şube Müdürlüğünce kurulumu tamamlanan kesimhanede gezi inceleme ve deneme kesimini ardından bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatih Kiraz, Büyükşehir’in her yerde olduğunu ifade ederek: “Bugün Çağlayancerit İlçemizde Büyükşehir Belediyemiz tarafından kurulumu tamamlanan Modüler Kesimhanede incelemelerde bulunduk ve deneme kesimlerini gerçekleştirdik.

krbn1.jpg

Çağlayancerit Halkının temiz, hijyenik, güvenli ve veteriner hekim kontrolünde et tüketebilmesi için Modüler Kesimhanemizi(Mezbahanemizi) kurduk. Çağlayancerit ilçemizin halkına hayırlı olsun diyoruz” diye konuştu.

 Meclis Üyesi Ramazan Tutlu ise yaptığı açıklamada: “Büyükşehir Belediyemiz ile ilçe belediyelerimiz birlikte beş ilçemizde bu modüler kesimhaneyi kurduk. Başta büyükşehir belediyemiz olmak üzere Tarım İl Müdürlüğümüz, kaymakamlığımız ve ilçe belediyemizle birlikte Çağlayancerit Halkımıza en sağlıklı en hijyenik ortamdaki kesim hizmetleri sunulmaktadır. Emeği geçen herkesi kutluyor, hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

Çağlayancerit Kaymakamı Özgür Cem Murat ise dünya düzeninin değiştiğini ve her şeyin modernleştiğini ifade ederek Çağlayancerit’te böylesine modern bir kesimhanenin açılmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki ise Kahramanmaraş’ın büyükşehir statüsüne geçmesiyle vatandaşların endişe duyduğunu ancak ilçelerine yapılan hizmetleri gördükçe bu endişenin yersiz olduğunu ifade ederek: “Vatandaşlarımız büyükşehir belediyesinin taşraya hizmeti nasıl götüreceği endişesi vardı. Ancak bu tür modern hizmetleri gördükçe endişeleri kalmadı ve ayrıca yıllardan beri çözülemeyen sorun ve sıkıntılarımız birer birer büyükşehir belediyesi tarafından çözüme kavuşturuluyor” diye konuştu.

kurbn.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.