Napoli Başkanı'ndan Arda Turan mesajı

Napoli Başkanı'ndan Arda Turan mesajı

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2017 10:26
Napoli Başkanı'ndan Arda Turan mesajı

İtalyan sinemasının önemli film yapımcılarından biriyken, 2004'te Napoli Soccer'ı kurarak futbol dünyasına giren ve ardından Napoli Kulübünü bu markayla satın alan 67 yaşındaki De Laurentiis, İtalya'nın başkenti Roma'da Yabancı Basın Derneği'nde gazetecilerle sohbet toplantısına katıldı.

De Laurentiis, Barcelona'dan ayrılabileceği iddiaları İspanyol basınında yer alan Arda Turan ya da bir başka Türk futbolcuyu kadroya katıp katmayacakları sorusuna "İhtiyaç olması halinde bu durum, o zamanki şartlara göre değerlendirilir, transfer görüşmeleri yapılabilir" yanıtını verdi.

"Napoli'nin başında görmek isterim"

Napoli'nin deneyimli teknik adamı Sarri'ye gelen tekliflere kapalı olduklarını anlatan De Laurentiis, "Sarri'yi, İngiliz ekibi Manchester United'ı 1986-2013 yıllarında çalıştıran Alex Ferguson gibi uzun bir projede Napoli'nin başında görmek isterim" şeklinde konuştu.

"4-4-2'yi ilk duyduğumda masa oturma düzeni sanmıştım"

De Laurentiis, 13 yıl önce üçüncü ligde mücadele ederken Napoli'yi satın aldığını hatırlatarak, mavi-beyazlıların son yıllarda Serie A'da sürekli zirveye oynayan bir ekip haline geldiğini belirtti.

Asıl işinin sinema olduğunu anlatan De Laurentiis, "Futbola dair hiçbir şey bilmiyordum. Hatta 4-4-2'yi ilk duyduğumda, masa oturma düzeni sanmıştım" açıklamasında bulundu.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.