Nazif Tarım yenilenerek büyüyor

Kahramanmaraş’ta Fidancılık sektörünün zirvesinde yer alan Nazif Tarım işletmecisi Aydemir Bozok işletmesine yenilikler kazandırarak büyüdüklerini ifade etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2017 11:24
Nazif Tarım yenilenerek büyüyor

Bozok, Nazif Tarım İşletmesinin büyüme hamlesi yaparak mevcut yeri restorasyon yaparak daha ergonomik bir görünüme sahip bir mekan haline getirdiklerini ve ziyaretçilerini beklediklerini ifade etti.

Kış aylarının gelmesi ile birlikte Fide ve Fidan satışlarında artış yaşandığını kaydeden Bozok, Ceviz sezonunun geldiğini ifade ederek, Ceviz fidanı almak isteyenleri kaliteli markaları tercih etmeleri gerektiğini söyledi.

Bozok: “Güz ayı diye nitelendirdiğimiz Eylül, Ekim ve Kasım ayları fidan dikimleir tekrar başlar. Düğünler bu aylarda çok olduğu için İç Mekan ve Dış Mekan tasarımları da hızlanıyor ve bizde bu alanlarda hizmet veriyoruz. Biz kurumlara Çelenk ve Çiçekçilik alanında da hizmet veriyoruz.

nazif-tarim-yenilenerek-buyuyor1.jpg

Belirli firmalardan alışveriş yapılması lazım. Ceviz sezonunun açıldığını belirterek buradan insanlara seslenmek istiyorum aşılı ceviz ve aşırı ceviz arasında yüzde 60 fiyat farkı var fidanda bunların belirli firmalardan alınması gerekiyor.

Paradan ziyade burada kaybolan zaman söz konusu. Bir ceviz 6-7 senede verime geçiyor buradan alınan bir ceviz istediği düzeyde çıkmadığı zaman o insanın zamanının çoğunun boşa gitmesine neden oluyorsunuz. Bunun da vebali söz konusu oluyor.

Çiçek’te 25-30 metrede hizmet veriyorduk. Şimdi yenilendik ve büyüdük, Kendi yerimizde daha güzel bir görünüme sahip olmak için büyüdük ve yenilendik. Müesessemizi daha iyi sunum yapmak için vitrinli daha güzel bir oturum alanı ve işyeri inşaa ettik. Müşterilerimize sesleniyorum bizi ziyaret etsinler bizi tanısınlar ve hasbihal etsinler. Bizim kadromuzda çalışan 2 mühendisimiz var. Çiftçimize her alanda destek veriyoruz.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.