OBAMA NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR

OBAMA NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2016 14:52
OBAMA NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR

 

Obama'dan FETÖ'cü Faruk Taban'la selfie!
 
 

5 Temmuz darbe girişiminde Türkiye'nin yanında olduğunu net bir şekilde açıklamayan ABD, FETÖ'cülere kucak açmaya devam ediyor. Darbe girişiminin üstünden sadece bir kaç gün geçmişken, Beyaz Saray'da bir davete katılan FETÖ'cülerin yine Beyaz Saray içinde çekilen fotoğrafları paylaşıldı.

ABD Başkanı Barack Obama, eski ABD Başkanı Bill Clinton ve Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton ile FETÖ'cü Faruk Taban'ın samimi fotoğrafları dikkat çekti. Faruk Taban, FETÖ'cü Turkic American Alliance'in yöneticilerinden. Fotoğraflar arasında ABD Başkan yardımcısı Joe Biden ve eşi de var. ABD Başkan Yardımcısı Biden'ın önümüzdeki haftalarda Türkiye'ye geleceği konuşuluyor.

ABD'de başkanlık için yarışan Hillary Clinton'ın FETÖ'nün ABD'deki kurumlarına para aktardığı ortaya çıkmıştı.

FETÖ'YE BAĞLI 'RUMİ FORUM' YÖNETİCİLERİNİ AĞIRLAMIŞTI

Beyaz Saray, 23 Temmuz'da teröristbaşı Fetullah Gülen'e bağlı 'Rumi Forum' ve 'Turkic American Alliance' adlı kurumların yöneticilerini ağırlamıştı. Terörist Gülen'in hizmetkarları Emre Çelik ile Faruk Taban, önceki gün ABD Başkanı Barack Obama'nın davetiyle gittikleri etkinlikten fotoğraflar paylaştı. Obama yönetimi, 15 Temmuz'da onlarca kamu kurumu bombalanmasına rağmen teröristbaşı Gülen'i iade etmek için 'kanıt' istemişti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum