OGM memur alacak! Kahramanmaraş, Bolu, Hatay, Kastamonu, Zonguldak

OGM tarafından Kahramanmaraş, Bolu, Hatay, Kastamonu ve Zonguldak illerinde toplam 26 orman koruma memuru alımı başlıyor! Başvurular için detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2024 15:14
OGM memur alacak! Kahramanmaraş, Bolu, Hatay, Kastamonu, Zonguldak

Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü tarafından ilgili illerde yaşayanlara sevindirici bir duyuru yapıldı. OGM, söz konusu illerde orman koruma memuru alımı gerçekleştirecek. İşte detaylar:

Orman Genel Müdürlüğü (OGM), Bolu, Hatay, Kahramanmaraş, Kastamonu ve Zonguldak illerinde toplamda 26 orman koruma memuru alımı yapacak. Bu alımlar, sözleşmeli olarak gerçekleştirilecek olup adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, sağlık ve güvenlik açısından belirli şartları taşıması gerekmektedir.

Başvurular 29 Nisan'da başlayacak ve 9 Mayıs'a kadar devam edecek. Başvuruda bulunacak adayların üniversite mezunu olmaları, KPSS'den en az 65 puan almış olmaları ve belirli sözlü-uygulamalı sınavlara katılmaları gerekmektedir. Başvuruların internet üzerinden yapılacağı belirtilmektedir.

Sözleşmeli Orman Muhafaza Memuru alımı için başvuruda bulunacak adayların belirtilen tarihlerde gerekli şartları sağlamaları ve başvurularını eksiksiz yapmaları önemlidir. Ayrıca, başvuru süresinin uzatılmayacağı ve başvuruların diğer yöntemlerle kabul edilmeyeceği vurgulanmaktadır.

Detaylı bilgi ve başvuru işlemleri için adayların Orman Genel Müdürlüğü resmi internet sitesini (www.ogm.gov.tr) ziyaret etmeleri gerekmektedir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.