Öğrencilerden Başkan Çeleğen’e Sevgi Seli

Öğrencilerden Başkan Çeleğen’e Sevgi Seli

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2017 09:36
Öğrencilerden Başkan Çeleğen’e Sevgi Seli

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ziyaret ettiği her yerde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen gerçekleştirdiği mahalle gezilerinde, sokak ve caddede ve okullarda çocuklarla sohbet etmeyi de ihmal etmiyor.

Sürekli halkın arasında olmayı tercih eden Belediye Başkanı Nursi Çeleğen gerek belediye de düzenlediği halk günlerinde ve gerekse vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda onlarla selamlaşıp sohbet ederken yanlarındaki çocuklarla da yakından ilgileniyor. Belediye Başkanı Nursi Çeleğen gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinde öğrencilerin gösterdiği ilgi ise gözlerden kaçmadı. Çocukların kendisine olan ilgisini karşılıksız bırakmayan Başkan Çeleğen öğrencilerle tek tek ilgilenerek istekleri üzerine fotoğraf çektirdi.

bsknnnnn.jpg

Halkın içinde olması nedeniyle çocuklarında sevgisini kazanan Başkan Çeleğen, çocuklara her zaman vakit ayırmak gerektiğini söyledi. Belediye Başkanı Çeleğen ; “Hizmetlerimizin temelinde geleceğimiz olan çocuklarımız var. 5 yılda gece gündüz demeden şehrimizin dört bir köşesine hizmet ulaştırdık. Her gittiğimiz yerde çocuklarımızın isteklerini de göz önüne aldık Öğrencilere, çocuklara çok önem verip destekliyorum çünkü geleceğimiz onların elinde. Zaten bir toplumda bir çocuklara bir de kadınlarımıza sahip çıkmalıyız. Bunlar hiçbir zaman yapılanları karşılıksız bırakmaz. Onların her dediği benim için çok önemlidir.  Ekinözü Belediyesi olarak her zaman öğrencilerimizin ve çocuklarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Belediye başkanı olarak ilçemizi daha yaşanılabilir bir yer olarak çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.