Ölen erkek kardeşine son kez bakmak istedi! Hayatının şoku!

Ölen erkek kardeşine son bir kez bakmak istedi... Hayatının şokunu yaşadı! Şanlıurfa'da ölen erkek kardeşinin cenazesine son bir kez bakmak isteyen abi, kadın cenazesi ile karşılaşınca şoke oldu. Cenaze, İstanbul'dan Şanlıurfa'ya havayolu ile getirilmiş.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2017 14:12
Ölen erkek kardeşine son kez bakmak istedi! Hayatının şoku!

Ölen erkek kardeşine son bir kez bakmak istedi... Hayatının şokunu yaşadı! Şanlıurfa'da ölen erkek kardeşinin cenazesine son bir kez bakmak isteyen abi, kadın cenazesi ile karşılaşınca şoke oldu. Cenaze, İstanbul'dan Şanlıurfa'ya havayolu ile getirilmiş. Aydın'dan İzmir'e, oradan İstanbul'a ve daha sonra Şanlıurfa'ya gönderilen cenazenin tam olarak nerede karıştığı bilinemezken, aile bir an önce cenazenin gönderilmesini istiyor.

Aydın'da tedavi gördüğü hastanede ölen 50 yaşındaki Halil Asal'ın Şanlıurfa'daki yakınlarının hiç tanımadıkları bir kadının cenazesi gönderildi.

11 Ağustos tarihinde Aydın'ın Söke ilçesinde özel bir hastanede hayatını kaybeden 50 yaşındaki Halil Asal'ın cenazesi önce İzmir'e, oradan da uçakla İstanbul'a gönderildi. İstanbul'dan havayolu ile Şanlıurfa'ya getirilen cenaze, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada işlemleri tamamlanan cenaze için morga gelen yakınları son kez görmek istedikleri cenazeye bakınca, cenazenin kendi yakınları olmadığını fark etti. Yetkililere haber verilmesi üzerine cenazenin karıştığı belirlendi. Cenazenin nerede karıştığı henüz belirlenemezken İstanbul'da karışmış olabileceği tahmin ediliyor. Hayatını kaybeden Halil Asal'ın yakınları duruma tepki göstererek yetkililerden yardım istedi.

1340288421288.jpg

Şanlıurfa'da vefat eden erkek kardeşinin cenazesine son bir kez bakmak isteyen ağabey, kadın cenazesi ile şoke oldu. İstanbul'dan Şanlıurfa'ya havayolu ile getirilen cenaze son anda fark edildi.

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede ölen 50 yaşındaki Halil Aslan'ın cenazesini bekleyen yakınlarına hiç tanımadıkları birisinin cenazesi verildi. Cenazenin tam olarak nerede karıştığını bilemeyen ailesi, bir an önce cenazenin gönderilmesini istiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.