Onikişubat ailesi ilk iftarı birlikte yaptı

Onikişubat ailesi ilk iftarı birlikte yaptı

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2017 09:14
Onikişubat ailesi ilk iftarı birlikte yaptı

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi çalışanları Ramazan-ı Şerif’in ilk iftarını birlikte yaptı.

Onikişubat Belediyesi çalışanları, her yıl olduğu gibi Ramazan’ın ilk iftarında aynı sofrada buluştu. Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in ev sahipliğinde Liva Düğün Salonu’nda düzenlenen programda aile tablosu ortaya konuldu.

İftar öncesinde personellerine seslenen Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, sergiledikleri özverili çalışmalardan dolayı ekibine teşekkür etti. Onikişubat Belediyesi’nin 3,5 yıldır hizmet verdiğini anımsatan Başkan Mahçiçek, “Bu süre zarfında Onikişubat Belediyesi olarak fevkalade hizmetler yaptık. Bu hizmetlerin yapılmasında hepinizin büyük katkısı var, emeği var. Dolayısıyla hepinize yürekten teşekkür ediyorum. O zaman ‘Onikişubat’ı yaşanılabilir kent sıralamasında çok daha yukarılara çıkartacağız’ demiştik. Bu yılsonu itibariyle bu amacımıza daha da yaklaşacağız” dedi.

mh.jpg

Hizmet süresi sonunda Onikişubat’ı marka bir şehir haline getireceklerini dile getiren Mahçiçek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Tabi ki bu Onikişubat çalışanlarına yetmez. Bundan sonra kalan süremizde de Onikişubat’ı marka bir şehir yapacağız. Bunu yapmaya hazır mıyız? Allah’ın yardımıyla bunu başaracağız. Ben hepinize güveniyorum. Böyle bir ramazanın ilk gününde sizle beraber olmak, soframızı paylaşmak bizler içinde bir onur. Hepinize, aile fertlerinizle, yakınlarınızla ve sevdiklerinizle beraber sağlık ve mutluluk içerisinde nice Ramazanlara erişmenizi Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. İyi ki varsınız.”

Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programı öncesinde, personel çocukları da Hacivat-Karagöz gösterileriyle keyif dolu dakikalar yaşadı.

mh2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.