Onikişubat Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı yapıldı

Onikişubat Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek başkanlığında gerçekleştirildi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantı; açılış, yoklama ve eski tutanak özetinin okunmasıyla başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Eylül 2017 10:17
Onikişubat Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı yapıldı

Onikişubat Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek başkanlığında gerçekleştirildi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantı; açılış, yoklama ve eski tutanak özetinin okunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden toplantıda gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin birinci maddesinde Onikişubat Belediyesi Sosyal Tesis işletmesi adı altında bütçe içi işletme kurulması ve bu tesislerden alınacak ücret tariflerinin belirlenmesi teklifi görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin ikinci maddesinde ise ödenek aktarılması hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun görüşmesi teklifi görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin üçüncü maddesinde ise İmar ve Plan tadilatları maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin en önemli maddesi olan ‘’Bölgesel Havaalanı Projesi’’ yapımı için; Kahramanmaraş havaalanının(KCM) doğu parselinde bulunan mevcut petrol için daha sonrasında Maliye Hazinesince yapılacak takasta değerlendirilmek üzere kullanılacak arsanın, akaryakıt istasyonu olarak düzenlenmesi yönünde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince onanan 1/5000 ölçekli imar planın uygulama imar planı karara bağlandı.

Onikişubat Belediyesi Meclisi Eylül ayı toplantısı dilek ve temennilerle son buldu. Gündemde bulunan diğer maddelerin de görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, bir sonraki meclis toplantısının 02 Ekim 2017’de gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.