Onikişubat Belediyesi, çocuklarla kahvaltıda buluştu

Onikişubat Belediyesi, çocuklarla kahvaltıda buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ağustos 2017 15:52
Onikişubat Belediyesi, çocuklarla kahvaltıda buluştu

Onikişubat Belediyesi çocuklara ve gençlere verdiği önemi yaptığı projelerle gözler önüne seriyor. Her türlü sosyal projeyi hayata geçirmeyi amaç edinerek, çocuklara ve gençlere yönelik projelerini bir bir hayata geçiren Onikişubat Belediyesi, eğitici, öğretici ve örnek çalışmalarla çocukları buluşturuyor.

 

Onikişubat Belediyesi ve Onikişubat Müftülüğü tarafından düzenlenen “Çocuklarla Camide Buluşuyoruz” projesiyle, 4-6 yaş grubu arasında ki Ömer Nimet Küçükönder yaz Kur’an kursunda eğitim gören çocuklar, Abdülhamit Han Camisi’nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Bu çocuklarla bu ülkenin geleceği çok daha güzel olacak” sözleriyle ailelerin Kur’an okuyan çocukları vesilesiyle geleceklerini bu sayede garanti altına alabileceklerini konuşmasında bir hadisten örnek vererek ifade etti.

onikisubat-belediyesi,-cocuklarla-kahvaltida-bulustu1.jpg

Başkan Mahçiçek, çocukların bu ülke için önem arz ettiğini belirterek; “Bu ülkenin etrafı hep kuşatılmış, görüyorsunuz, hep izliyorsunuz, her taraftan kuşatılmış ama o kuşatılmışları Cenab-ı Hak bir vesile sayesinde yok ediyor. Bunların en önemli sebeplerinden bir tanesi bu çocukların okuması ve duasıdır. Bu çocukların okuması ve duası bu ülkenin etrafında ki o kuşatılmışlıkları kırıyor Allah’a şükür ve onlar, Allah’ın yardımıyla bu çocuklar okuduğu sürece hiç muvaffak olamayacaklar. Ne kadar kuşatırlarsa kuşatsınlar boş. Bunun için bu çocuklar inşallah gelecekte çok daha iyi şartlarda yetişecekler bu ülkeyi de bizden daha iyi yönetecekler İnşallah” ifadelerine yer verdi.

  Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, çocuklarla sohbet edip, onları kucaklayarak kursa katılmış olan öğrencilere başarı belgelerini takdim edip hediyeler dağıttı. Başkan Mahçiçek, çocuklarla sevgi dolu anlar yaşarken ortaya renkli görüntüler çıktı.

onikisubat-belediyesi,-cocuklarla-kahvaltida-bulustu2.jpgonikisubat-belediyesi,-cocuklarla-kahvaltida-bulustu3.jpgonikisubat-belediyesi,-cocuklarla-kahvaltida-bulustu4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.