Onikişubat Belediyesi 'Şimdi okuma zamanı' dedi

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ‘’ Şimdi Okuma Zamanı’’ diyerek öğrencilere karne dağıtımında kitap hediye etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2018 18:09
Onikişubat Belediyesi 'Şimdi okuma zamanı' dedi

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında okulları ziyaret ederek, öğrencilere karnelerini dağıttı. Ayrıca ‘’Şimdi Okuma Zamanı’’ sloganını kullanarak, çocuklara hikâye kitabı hediye etti.

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. 300 bini Kahramanmaraş’ta olmak üzere, toplamda 18 milyon öğrenci karnelerini aldı. Bu kapsamda çocuklara ve gençlere verdiği önemle bilinen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, çocukların karne heyecanına ortak olmak için, Dönüklü İlköğretim, Mevlana İlköğretim ve Hacı İbrahim Uşağı ilköğretim okullarını ziyaret etti. Sınıfları teker teker gezen Onikişubat Belediye Başkanı Mahçiçek’e, Onikişubat İlçe Kaymakamı Mustafa Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen de eşlik etti.

Çocuklara gösterdiği samimiyet ve tavırla dikkatleri üzerine çeken Onikişubat Belediye Başkanı Mahçiçek, karnelerinin yanı sıra öğrencilere hazırlamış olduğu hikâye kitaplarını da hediye etti.

onikisubat-belediyesi-simdi-okuma-zamani-dedi1.jpg

‘’Şimdi Okuma Zamanı’’

Öğrencilerle yapmış olduğu diyaloglarda yüzlerde tebessüm bıraktıran sohbetiyle açıklamalarda bulunan Mahçiçek, düşüncelerini şöyle ifade etti.

‘’2017-2018 eğitim ve öğretim yılının birinci döneminde bizleri buraya davet eden Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Emin Akkurt’a teşekkür ederiz. Bu güzelliği, bu heyecanı evlatlarımızla birlikte yaşamaktan dolayı çok mutluyuz. Bütün çocuklarımıza, zihin açıklığı temenni eder, başarılarının devamını dilerim.’’

Mahçiçek, ‘’ Şimdi Okuma Zamanı’’ sloganını kullanarak, ‘’Sömestr tatilinde çocuklarımız dinlenip tatillerini verimli bir şekilde geçirerek, hediye ettiğimiz kitapları okusunlar’’ dedi. Ayrıca Onikişubat Belediyesi olarak Sosyal Hizmetler kapsamında yapmış olduğumuz spor salonlarından faydalanıp, eğlenceli vakit geçirmelerini diliyorum dedi.

onikisubat-belediyesi-simdi-okuma-zamani-dedi2.jpg

Bir başka sınıfta karnelerini vermek için öğrencilerle bir araya gelen Mahçiçek, sınıf geneline kızlar mı daha çalışkan, erkekler mi sorusunu sorduğunda, erkekler ön plana çıkınca gülümseyerek, kız çocuklarının da çok başarılı olmasını istediğini söyledi. Karne dağıtımı bittikten sonra öğrenci velileri ile de sohbet eden Mahçiçek, Onikişubat Belediyesinin yapmış olduğu faaliyetlerden bahsederek, hanımlar için her türlü imkânların sağlandığını ve mutlaka faydalanmaları gerektiğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.