Onikişubat Belediyesi Sporun ve Sporcunun Yanında

Onikişubat Belediyesi tarafından sporu ve sporcuyu desteklemek amacıyla sportif faaliyetlerde kullanılmak üzere Kahramanmaraş genelindeki 13 amatör spor kulübüne spor malzemelerini törenle dağıttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2017 17:52
Onikişubat Belediyesi Sporun ve Sporcunun Yanında

Onikişubat Belediyesi, sporun gelişmesi ve ülkeye başarılar kazandıracak sporcuların yetişmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Hürriyet Mahallesi Spor Salonunda düzenlenen törenle kentte faaliyet gösteren 13 spor kulübüne malzeme desteğinde bulunuldu.

Sporu tabana yaymayı hedefleyen Onikişubat Belediyesi’nin, spora ve sporculara verdiği destek süreklilik kazandı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu senede sporculara; Seromoni eşofmanı, müsabaka malzemesi, müsabaka ayakkabısı, tekmelik, top, kaleci eldiveni olan spor malzemelerini hediye etti.

onikisubat-belediyesi-sporun-ve-sporcunun-yaninda-1.jpg

Üç senedir sporculara destek veren Onikişubat Belediyesi, 2015 yılında 16, 2016’da 17 ve bu senede 13 Amatör Spor Kulüplerine toplamda 86 adet kaleci eldiveni, 1000 adet eşofman takımı, 860 adet krampon, 300 adet tekmelik ve 100 adet müsabaka topu dağıtıldı.

Kahramanmaraş’ta sporun yaygınlaştırılmasını hedeflediklerini ve bu konuda ki desteklerini her daim sürdüreceklerini söyleyen Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek;

onikisubat-belediyesi-sporun-ve-sporcunun-yaninda-2.jpg

“Bu salonunda henüz açılışını yapmadık ama 15-20 günden beri hizmet veriyor. Burada bir kart sistemimiz var bizim bütün sosyal tesislerimizde geçerlidir. Yani alacağınız kartları bütün tesislerimizde kullanabilirsiniz. Çocuklarımızla beraber İnşallah bu tesislerden istifade edeceğiz. Bu çocukları bir taraftan avutacağız, bir taraftan da spor yaptıracağız, sağlıklı kalmalarını, zihinlerinin açık olmasını temin edeceğiz. Bizler bu imkanları görmedik ama bu çocuklarımız buralardan istifade edecek. Buralarda hemen hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Kurtuluş Kupası adı altında tüm okullarımızın iştiraki ile basketbol, voleybol, masa tenisi turnuvaları düzenleyeceğiz. Okullarımızın arasında da böylelikle hem iletişim sağlamış olacağız hem birbirimizle daha yakın olmamızı temin etmiş olacağız.

Her sene amatör kulüplerimize bu kabil yardımları yapıyoruz. Çünkü amatör spor kulüplerimizde ve onları yöneten arkadaşlarımızda bu alanın sevdalıları bunu her insan taşıyamaz. Sporla ilgilenmek, sporcularla ilgilenmek, hele ki maddi imkanlarınız yoksa çok zordur. Dolayısıyla bu amatör kulüplerimizin yöneticileri her türlü takdirin üzerindedir bizlerin nezdinde, Allah onlardan razı olsun diyorum. Bu alanın sevdalıları ile bugün burada bu tesisimizde, kulüplerimize aldığımız malzemeleri tebliğ edeceğiz, o malzemeleri kullanacaklar. Daha iyi imkanlarımız olduğu takdirde onları da almaya gayret edeceğiz İnşallah. Bu memleketin güzel insanları, bu güzel gençler her şeyin en güzeline layık. O en güzeline layık gençler için en güzelini de yapmaya devam edeceğiz” sözlerine yer verirken amatör spor kulübü yöneticilerine ve genç sporculara başarılar dileyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.