Onikişubat’tan öğretmenlere anlamlı ziyaret

Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Havva Ece Saygaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okullarımızı ziyaret edip, öğretmenlerimize karanfil ve hediye takdim etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Kasım 2015 15:46
Onikişubat’tan öğretmenlere anlamlı ziyaret

Sosyal Belediyeciliğin öncüsü Onikişubat Belediyesi, 24 Kasım’da öğretmenlerimizi unutmadı. Kasabadan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde görev yapan öğretmenler ziyaret edilerek, karanfil ve hediye takdiminde bulunuldu.

Sosyal İşler Müdürlüğü’nün hazırladığı fular, gömlek, kalem ve karanfilden oluşan hediye paketlerini öğretmenlere takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Havva Ece Saygaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenlerin dünyanın en ulvi görevlerinden birini yerine getirdiğini ifade eden Saygaz, “Hepimiz onlara minnettarız” dedi. Saygaz, şöyle konuştu:

“Bugün Öğretmenler Günü münasebetiyle özellikle kırsal kesimlerde bulunan okullarımızı ziyaret edip, geleceğimizi, çocuklarımızı yani en önemli varlıklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin, Öğretmenler Gününü kutlamak ve küçük bir jest yapmak istedik. Onları küçük hediyelerle ziyaret ettik. Ben buradaki öğretmenlerimizin şahsında bütün yurtta fedakarca görev yapan öğretmenlerimizin, Öğretmenler Gününü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren öğretmenler ise hatırlanmanın kendileri için de oldukça anlamlı olduğunu belirterek, Saygaz nezdinde, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.