Onlara zifiri karanlığı yaşatacağız

Onlara zifiri karanlığı yaşatacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2017 17:03
Onlara zifiri karanlığı yaşatacağız

Kahramanmaraş 12 Şubat İlçesi EVET ofisinin açılış programında konuşan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Türkiye’nin geleceğine ve istikbaline şerh düşürmek isteyenlere 16 Nisan günü zirifi karanlığı yaşatacaklarını belirtti.

Özdemir, Hep beraber 16 Nisan’da EVET oyu kullanmak için sandıklarını gitmenin çok önemli olduğunu vurgulayarak, Hainlerin planlarını başına yıkmak için 16 Nisan’ın önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

Özdemir:

Biz her zaman birbirimizi destekleriz sahaya çıkar ne kadar kahraman olduğumuzu gösteririz kafamızda tek dert vardır o da ülkemizin geleceğidir. Her seferinde yeni bir oyun planladılar ama bunu başaramadılar. Kurdukları planlar bizi bir araya getirdi ve oyunlarına kendileri düştüler. Tarihi süreci hep beraber yaşıyoruz 16 Nisan milletin iradesinin bir arada olduğu güç haline gelecektir. Biz öyle çalışalım ki onların planlarını başına yıkalım onlara zifiri bir karanlık yaşatalım.” Dedi.

Ahmet Özdemir, “ Biz her zaman birbirimiz destekleriz, sahaya çıkar ne kadar kahraman olduğumuzu gösteririz kafamızda tek dert vardır ülkemizin geleceği . her seferinde yeni bir oyun planladılar ama bunu başaramadılar . durdukları planlar bizi bir araya getirdi ve oyunlarına kendileri düştüler . Tarihi süreci hep beraber yaşıyoruz 16 nişan milletin iradesinin bir arada olduğu güç haline gelecek . Biz öyle çalışalım ki onların planlarını basına yıkalım onlara zifiri bir karanlık yaşatalım” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.