Otel Germanicia’da detaylar kaliteyi özetliyor

Kahramanmaraş’ta hizmet veren Otel Germanicia, kalite ve hizmet konusunda taviz vermiyor. İsmini tarihten almış otel, restoranından konforlu odalarına kadar her konuda beğeni kazanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2016 23:47
Otel Germanicia’da  detaylar kaliteyi özetliyor

Kahramanmaraş’ta hizmet veren Otel Germanicia, kalite ve hizmet konusunda taviz vermiyor. İsmini tarihten almış otel, restoranından konforlu odalarına kadar her konuda beğeni kazanıyor. Dev organizasyonlar düzenleyerek Kahramanmaraşlılara eşsiz müzik şöleni yaşatmaktan da geri kalmıyor.

 

Konaklamanın yanı sıra sanatı ve sanatçıyı desteklemek adına dev organizasyonlara imza atan Otel Germanicia sanata dair etkinliklerine her gün yenisini katıyor. Kahramanmaraş’ta ilkleri gerçekleştirmeye devam eden Otel Germanicia geçtiğimiz günlerde uluslararası sanatçıları Kahramanmaraşlılarla buluşturmuştu. Şimdi ise Duygu Kozak, Beste Özensoy ve Merve Nuvasil’i getirerek 10 Aralık’ta Kahramanmaraşlılara eşsiz bir müzik şöleni yaşatacak. Gazetemize otelin hizmet kalitesi ve konser hakkında bilgiler veren Otel Germanicia Halkla İlişkiler Müdürü Emel Seçinti, Kahramanmaraşlıları 10 Aralık’ta eşsiz bir müzik şöleni beklediğini duyurdu.

“SANATI VE SANATÇIYI DESTEKLİYORUZ”

Sanatı ve sanatçıyı desteklemek adına etkinlikler düzenlediklerinin altını çizen Seçinti, “Sık sık farklı etkinlikler düzenleyerek şehirde farkındalık yaratıyoruz. Düzenlediğimiz konserler yoğun ilgi görüyor ve vatandaşın beğenisini topluyor. Buraya gelen sanatçılar ve müşterilerimiz memnuniyetlerini dile getirmeden gitmiyor. Hizmet kalitemiz ve güler yüzümüz buraya gelen vatandaşları evinde gibi hissettiriyor. Bunlara Yedi Güzel Adam ekibi, Sagopa Kajmer, Teoman ve Kıraç örnek olarak gösterilebilir. Önceki yaptığımız etkinliklerden herkes o kadar memnun ayrıldı ki düzenlenen konser sonrası bizde dahil herkesin tadı damağında kaldı. Tekrar bu etkinlikleri düzenlemek için çalışmalar yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde uluslararası profesyonel sanatçıları getirdik. Kahramanmaraş’a ilk defa gelen yabancı sanatçılara kentimizi tanıttık ve bu durumdan çok memnun kaldılar. İsmini tarihten almış Otel Germenicia kültür ve sanata dair etkinliklerine her zaman devam ederek, sanat ve sanatçının yanında olmaya devam edecek” dedi.

10 ARALIK’TA KONSER VAR

10 Aralık’ta nefeslerin buluşması adı altında büyük bir etkinlik düzenleyeceklerinin altını çizen Seçinti, Kahramanmaraşlılara çağrıda bulunarak, “Şimdiden yerinizi ayırın” ifadesini kullandı. Duygu Kozak, Beste Özensoy ve Merve Nuvasil’i getirerek 10 Aralık’ta Kahramanmaraşlılara eşsiz bir müzik şöleni yaşatacaklarını vurgulayan Seçinti, “Bu konserde üflemeli çalgılar olacak ve sanatçılar yurdumuz insanları olacak. Biz aynı stratejiyle devam ediyoruz ve ileride yapacaklarımızı heyecanla bekliyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor, insanlardan da büyük bir talep var. Buraya gelecek olan sanatçılar da Kahramanmaraş’ı görmek için çok hevesliler ve araştırmalara başlamışlar. Kahramanmaraş’a dünya müziğini katmaya çalışıyoruz. Bunun yanında daha farklı sektörlerden sürprizlerimiz olacak. Müzik adına Germenicia otelin yeni yeni etkinlikleri olacak. Kahramanmaraş’a gelecek olan misafirlerimizi iyi analiz ediyoruz ve araştırıyoruz” ifadesini kullandı.

000000.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.