Otel Germanicia’da nefesler buluştu

​Otel Garmanicia tarafından düzenlenen 'Nefeslerin Buluşması' adlı konser sanatseverler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2016 13:37
Otel Germanicia’da  nefesler buluştu

Flütte Duygu Kozak'ın, obuada Beste Özensoy'un, klarnette ise Merve Nuvasil'in yer aldığı konser Otel Germanicia restorandında gerçekleşti. Otel Germanicia’nın ev sahipliğinde İstanbul'dan gelen flüt, obua ve klarnet ustaları Duygu Kozak, Beste Özensoy ve Merve Nuvasil, konserde Astor Piazzolla, Pyotr İlyiç Çaykovski, Cahit Berkay ve Aşık Veysel'in eserlerini seslendirdi. Kahramanmaraşlı müzikseverlere bir saat boyunca eşsiz bir müzik ziyafeti yaşatan sanatçılar vatandaşlar tarafından beğeni ile izlendi.

“KAHRAMANMARAŞ’I ÇOK SEVDİK”

Konser öncesi Diriliş Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mücahit Dalkara ile sohbet eden  sanatçılar Kahramanmaraş’a ilk defa geldiğini ve şair ve yazarlar kenti Kahramanmaraş’ı çok beğendiğini söyledi. Özellikle kent insanının çok sıcak kanlı olduğunu belirten usta sanatçılar, Kahramanmaraş’ın yemeklerinin yanı sıra tarihi mekanlarını da çok beğendiğini ve Kahramanmaraş’ı tamamen gezmek istediğini kaydetti.

“BÜYÜKDERELİ, İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Konser sonrası  Otel Germanicia Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Büyükdereli, böylesine güzel bir gece yaşattıkları için Kozak, Özensoy ve Nuvasil'e teşekkür etti. Büyükdereli gazetemize yaptığı açıklama da ise “Konaklamanın yanı sıra sanatı ve sanatçıyı desteklemek adına dev organizasyonlara imza atıyoruz. Sanata dair etkinliklerimizi her gün biraz daha ileriye taşıyoruz. Kahramanmaraş’ta her zaman ilkleri gerçekleştirmek için büyük çaba gösteriyoruz. Sık sık farklı etkinlikler düzenleyerek şehirde farkındalık yaratıyoruz. Düzenlediğimiz konserler yoğun ilgi görüyor ve vatandaşın beğenisini topluyor” dedi.

 

img_7339.jpgimg_8471.jpgimg_8465.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.