OTOSHOW KAPILARINI HALKA AÇTI

Kahramanmaraş Belediyesi ve Otolife Dergisi’nin işbirliği ile düzenlenen 1. Kahramanmaraş Oto Show Fuarı kapılarını halka açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 00 0000 00:00
OTOSHOW KAPILARINI HALKA AÇTI

 Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 24-27  Ekim 2013 tarihleri arasında açık kalacak olan 1. Kahramanmaraş Oto Show Fuarı’nın açılışında konuşan Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, oto show fuarını ilk kez açtıklarını ifade ederek, Kahramanmaraş’ın tanıtımı için gayret gösterdiklerini söyledi.

Başkan Poyraz yaptığı konuşmada: “Otolife Dergisi ile işbirliği içerisinde ilimizde ilk defa Oto Show Fuarı düzenliyoruz. Şehrimizin tanıtımı adına gayret ediyoruz. Kahramanmaraş artık büyük bir şehir.

Oto Show Fuarı’nın bölgesel olarak otomotiv sektörüne katma değer sağlamak ve bölgemiz halkına otomotiv dünyasının yeniliklerini bir arada sunmak istedik.

Fuarın açılışında emeği geçen herkese ve katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesilerek fuar gezildi.

Otomobilleri tek tek inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, yetkililerden bilgiler aldı.

Otomotiv perakende sektöründen birçok dünya markasının yer aldığı Oto Show Fuarı 4 gün boyunca otomobil severlerin buluşma noktası olacak.  Oto Show Fuarı’nda ziyaretçilerine özel indirimler ve uygun ödeme seçenekleri ile ayrıcalıklı fırsatlar da sunulacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.