ÖZEL TARAFTARLAR, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR'A GALİBİYETİ GETİRDİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor- Erzin Belediye Spor futbol müsabakasına down sendromlu çocuklar damga vurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2015 14:21
ÖZEL TARAFTARLAR, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR'A GALİBİYETİ GETİRDİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor- Erzin Belediye Spor futbol müsabakasına down sendromlu çocuklar damga vurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Engelliler Şube Müdürlüğü, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Kahramanmaraş Down Sendromu Çocukları ve Aileleri Yardımlaşma Derneği, 21 Mart Down sendrom günü münasebetiyle etkinlikler düzenledi.

Down Sendrom Günü Etkinliğinin farkındalığını, şehrimizden dünya’ya 12 Şubat Stadyumunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor – Erzin Belediye Spor futbol müsabakası karşılaşmasından dünya’ya örnek bir davranış sergilendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un, down sendrom günü kutlama mesajın içeren afişle, futbolcularla birlikte down sendromlu çocuklar, seronomiyi birlikte yaptılar. Devre arasında sahaya giren çocuklar, sporcular ile antrenman ve penaltı atışları yaparak seyircinin ilgi odağı olmayı başardılar taraftarlardan güçlü bir şekilde alkış aldılar.

Maç boyunca, tribünden Büyükşehir Belediye Spora coşkuyla destek sağlayan down sendromlu çocuklar ve aileleri, büyükşehir belediye spor’un 2-0 skorla kazandığı maçın galibiyetini birlikte coşku ile kutladılar. Down sendromlu çocukların sinerjisinin, futbolcularda enerjiye dönüşmesi ile saha içerisinde atmosferin sevgi dolusu görüntülendi.

Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Cemal Tanrıverdi ; Down sendromlu çocukların ailelerine teşekkür ederek, çocukların gününü çiçek takdimi yaparak kutladı. Engelliler Şube Müdürlüğünün önemli bir organizasyonu düzenlemelerinden dolayı onlara çalışmalarda başarılar diliyorum dedi.

Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam:  “Down sendromlu çocuklar ve aileleri bu önemli karşılaşmada aramızda yer almaları taraftarlarımızı sporcularımızı, yöneticilerimizi ve bizleri mutlu etti. Down Sendromlu çocuklarına ve ailelerine Büyükşehir belediye başkanımız, büyükşehir belediye spor futbol takımımızın yöneticileri ve sporcuları adına teşekkür ediyor, saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.  Büyükşehir belediye sporumuzun galibiyetini,  down sendromlu yurttaşlarımıza ve ailelerine armağan ediyoruz” açıklamasını yaptı.

               

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.