Pakdil; “Halk Sağlığı çalışanlarını kutluyorum” dedi.

Pakdil; “Halk Sağlığı çalışanlarını kutluyorum” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2017 15:45
Pakdil; “Halk Sağlığı çalışanlarını kutluyorum” dedi.

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Genel Merkez Parti içi Hakem Kurulu Üyesi Nevzat Pakdil, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları için geldiği Kahramanmaraş’ta bazı ziyaretler gerçekleştirdi, Yörükselim mahallesinde esnafları ziyaret etti.

 

22.23.24 Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilliği de yapan Pakdil, beraberinde  Onikişubat İlçe Başkanı  Fırat Görgel, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Aziz Gümüş, Onişubat Belediye Meclis Üyesi ve Bütçe Komisyon Başkanı Halil Tatar, Sağlık- Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci ve parti yöneticileri  Necip Fazıl şehir Hastanesi,  Hastane Yöneticiliğine getirilen Uzm. Dr. Ali Nuri Öksüz’ ziyaret etti. Burada Hastane Yöneticiliğine getirilen Uzm Dr. Ali Nuri Öksüz’e  hayırlı  olsun dileklerini iletti. Daha sonra Maraslife Hastane Yönetimini’ de ziyaret eden Pakdil, burada Dr. Cafer Tatlıbal,  Dr Ömer Kulaklı ile sohbet etti. Pakdil, referandumda, Türkiye’nin önünün açılması için, güçlü Türkiye için evet denmesi gerektiğini söyledi.

          Pakdil, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Yener ve Müdür Yardımcıları ile bir araya geldi. Burada Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Yener’den Halka Sağlığı çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Pakdil, Halk Sağlığının yapmış olduğu çalışmaları, çok güzel çalışmalar. Özelikle  Evde Sağlık  Hizmetleri konusunda güzel çalışmaları olmuş. 3 çeşit kanser türünün erken tanı konulması konusunda da güzel çalışmalar yapmışlar. Özellikle Kanser taramalarında Meme kanseri, Rahim ağzı kanseri ve kolon kanseri koşundan 35-65 yaş arası 150 bin kanser taraması yaparak, erken teşhisler konmuş, hem hasta açısında, hem de devlete olan maliyetin düşürülmesi açısından büyük bir katkı sağlamışlardır. Ben burada başta Müdürümüz Ahmet Yener olmak üzere, ekibine ve sahada çalışan tüm doktorlarımıza ve ekibimize teşekkür ediyorum. Hem kişilerin sağlığı açısından, hem de devletin ilerleyen  bir kanser hastasının tedavisine harcadığı 200 bin TL gibi yüksek maliyetlerin erken teşhis nedeniyle düşürülmesi çok önemli.  O yüzden büyük özveri içerisinde çalışan tüm personelleri tebrik ediyorum. Onlara teşekkür ediyorum” dedi.

n1.jpg

Daha sonra Yörükselim Mahallesi’nde esnafları ziyaret eden Pakdil ve beraberindekiler esnafların sorunlarını dinledi. Pakdil, Esnaflara 16 Nisan’da yapılacak olan “Yeni Anayasa” Referandumunda niçin evet denemsi gerektiğini anlattı. Esnaflar ise Pakdil’e sayın başkan biz niçin evet diyeceğimizi zaten biliyorduk. Sizlerde bizleri daha iyi aydınlattınız çok teşekkür ediyoruz. Bizler evet diyeceğiz “dediler.

n2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.