Pakdil; “ Türkiye’nin ve çocuklarımızın geleceği için evet demeliyiz”

Pakdil; “ Türkiye’nin ve çocuklarımızın geleceği için evet demeliyiz”

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2017 13:52
Pakdil; “ Türkiye’nin ve çocuklarımızın geleceği için evet demeliyiz”

16 Nisan 2017 Pazar Günü yapılacak olan referandumda  “Yeni Anayasa Paketi” ni anlatmak, Parti çalışmalarına katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı, AK Parti, Parti içi Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Nevzat Pakdil, bu gün ise Fatih mahallesi ve Karamanlı Mahallesi’nde vatandaşlarla  bir araya gelerek “ Yeni Anayasa Paketi” için referandumda neden evet demeleri gerektiğini anlattı.  Pakdil; “Çocuklarımızın geleceği, Türkiye’mizin geleceği ve güçlü bir Türkiye için 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan “Anayasa Değişikliği” referandumunda evet dememiz gerekir” dedi.

TPB Genel Başkanı Nevzat Pakdil, beraberinde Onikişubat ilçe Başkanı Fırat Görgel, Ak Parti il Başkan Yardımcısı Aziz Gümüş, Onkişubat Belediye Meclis Üyesi ve Bütçe Komisyonu Başkanı Halil Tatar, Ak Parti İl Yönetimi ve Onikişubat ilçe Yönetiminden bazı isimlerle birlikte bu sabah Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi  Fatih mahallesi ve Karamanlı Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet etti.

Pakdil, burada vatandaşların isteklerini dinlerken bazı vatandaşların sorunlarını da anında çözüme kavuşturdu. Pakdil, 3 gündür Kahramanmaraş’ta vatandaşlarımızla ve sivil toplum örgütlerimizle bir araya geliyoruz. 16 Nisan 2017’ de yapılacak olan Referandumda niçin Evet denmesi gerektiği hakkında vatandaşlarımızı bilgilendiriliyoruz. Vatandaşlarımız bütün konulara vakıf.  Neden evet dememiz gerektiğini bizde anlatıyoruz. Çocuklarımızın geleceği için, Güçlü bir Türkiye için, İstikrarlı Hükümetler için, Dünyan’nın en büyük 10 ekonomisine girmek için, Bağımsız yargı için, koalisyon hükümetleri döneminin sona ermesi için, istikrarsız hükümet dönemlerinin sona ermesi için” evet demeliyiz” dedi.

Pakdil; “ Geriye dönük olarak Hükümetler dönemine baktığımızda, kısa dönemlerde hükümetler değişmiştir. 7 kere gidip gelenler olmuştur. AK Parti iktidara gelene kadar Cumhurbaşkanlığı seçiminde 367 şartı yokken böyle bir şart çıkartılar. 2007’de Cumhurbaşkanını seçtirmediler. Hep yeni şartlar sürdüler. CHP’nin bu tavrı karşısında  Biz ne yaptık Millete gittik. Millet kararını verdi. Şimdi Cumhurbaşkanımızı halk seçiyor.  Yeni Anayasa’da ağırlıklı olarak yürütmenin tek elde toparlanması var. Bağımsız yargı var. Güçlü İktidar var. Güçlü Türkiye olma yolu var. Artık Anayasa kitapçıklarının fırlatıldığı, günler geride kalacak. 16 Nisan sonrası Türkiye daha güçlü olacak, daha hızlı büyüyecek. İşte bütün bunların olması için vatandaşlarımız 16 Nisan’da tercihini evetten yana yapmalı. Türkiye’yi gelecek yıllarda çok güzel günler bekliyor. Dünya’nın ekonomisi en güçlü 10 ülkesi arasında göreceğiz inşallah. Türkiye bir çok Dünya ülkesine liderlik edecek” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.