Paylaşmanın ve Kardeşliğin Ayı: Onikişubat'ta Ramazan'a Özel Programlar

Onikişubat Belediyesi'nin Ramazan ayı programları ile umut ve bereket dolu bir ay geçirmeye hazır olun. Birlik ve beraberlik mesajları, özel etkinlikler ve daha fazlası haberde!

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2024 11:24
Paylaşmanın ve Kardeşliğin Ayı: Onikişubat'ta Ramazan'a Özel Programlar

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, mübarek Ramazan ayının başlangıcı vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak, paylaşmanın ve kardeşliğin bu özel ayda daha da önem kazandığını vurguladı. Başkan Mahçiçek'in mesajı, umut ve birlikteliğin simgesi olarak karşımıza çıkıyor.

"RAMAZAN-DA BİRLİKTE PAYLAŞALIM" ÇAĞRISI

Başkan Mahçiçek, yayımladığı mesajda Ramazan ayının, hüznü sevince, mahrumiyeti rahmete ve muhasarayı muhasebeye dönüştürebileceğimiz bir fırsat olduğunu belirtti. "Paylaşma Vakti Ramazan" sloganıyla bu zor günlerde birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Mahçiçek, Ramazan ayının sadece oruç tutmak değil, aynı zamanda paylaşma bilincini pekiştirmek için bir fırsat olduğunu vurguladı.

RAMAZAN AYINDA ÖZEL ETKİNLİKLER

Onikişubat Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da dolu dolu bir takvim hazırladı. Başkan Mahçiçek, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirme zamanı olduğunu belirterek, tüm vatandaşları bu özel ayı dolu dolu geçirmeye davet etti. Ayrıca, bu ayın Filistin başta olmak üzere tüm mazlumların zalimlerden kurtuluşuna vesile olmasını diledi.

UMUT VE DUA İLE RAMAZAN

Başkan Hanefi Mahçiçek'in mesajı, aynı zamanda bir umut ve dua mesajı olarak da öne çıkıyor. Kahramanmaraş halkını ve tüm İslam âlemini Ramazan ayı münasebetiyle tebrik eden Mahçiçek, bu ayın herkese hayırlar getirmesini temenni etti. Mesajında ayrıca, ibadetlerin kabul olması ve ümmetin birlik içinde Ramazan Bayramı'na erişmesi için dualarını da iletti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.