Pazarcı Esnafından 'Evet' Kampanyasına Destek İstediler

Pazarcı Esnafından 'Evet' Kampanyasına Destek İstediler

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2017 17:50
Pazarcı Esnafından 'Evet' Kampanyasına Destek İstediler

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ve AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar pazar esnafını ziyaret ederek, 16 Nisan'daki referandum için destek isteyip, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattılar.

16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Sitemi Bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Çeleğen, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar ile Birlikte Cuma Pazarı esnafı ziyaret etti.

Pazar tezgâhlarını tek tek dolaşarak, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Çeleğen, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Çeleğen, Ekinözü’nün gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını ifade eden Çeleğen  “ Başlatmış olduğumuz projelerle Ekinözü geleceğe koşuyor ve Ekinözü artık cazibe Merkezi oluyor.  Ekinözü’nde büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz. ”dedi.

Ekinözü’nde büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini belirten Başkan Çeleğen, aynı bölgede hizmet eden insanlar olarak, bölgenin gelişmesinde esnafın büyük rol oynadığını söyledi.  Çeleğen “ Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. 16 Nisan'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı referandumu için destek istedik hemde İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Esnafımız İlçemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar Ekinözü o kadar hızlı değişiyor ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir ilçede yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz.”dedi

Cuma Pazarında anayasa değişikliği hakkında esnafı bilgilendiren Başkan Çeleğen Yapılacak olan referandumun kişiler için değil Türkiye için olduğunu söyleyen Çeleğen  "Yeni sistem kişiler için değil, güçlü Türkiye için yapılıyor. Güçlü Türkiye'yi istemeyen Avrupa'nın antidemokratik uygulamalarını da görüyorsunuz. PKK, FETÖ ve diğer terör örgütleri de bu yeni sistemden rahatsız. Bunlara en güzel cevabı 16 Nisan'da sandıkları 'evet'lerle doldurarak vermemiz gerekiyor" dedi.

"Güçlü ve Büyük Türkiye için referandumda çok yüksek bir Evet kararı bekliyoruz. Bu manada hemşehrilerimize yeni anayasa değişikliğini madde madde anlatıyoruz. Türkiye önemli bir eşikten geçiyor. 1921, 1924, 1961 ve 1982 anayasalarımız ile yönetilen ülkemizin yönetim sisteminin değişmesi ile çok başlılık ortadan kalkacak, istikrar ve uzun bir hizmet dönemi ortaya çıkacak. İnşallah 16 Nisan'dan sonra yeni ve Büyük bir Türkiye'ye kavuşacağız. Hemşehrilerimizin bu konuda desteğini bekliyoruz" dedi.

Başkan Çeleğen’in  her zaman esnafın yanında olduğunu belirten pazar esnafı, ziyaretinden dolayı  Çeleğen’e ve Şakalar’a  teşekkür edip, 16 Nisan'da 'evet' desteği vereceklerini açıkladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.