Pazarcık belediyesinden, çocuklara gökyüzü hediyesi

Pazarcık belediyesinden, çocuklara gökyüzü hediyesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2017 09:40
Pazarcık belediyesinden, çocuklara gökyüzü hediyesi

Çevre Günü etkinlikleri kapsamında ilköğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen uçurtma şenliği 40 mağaralar mevkiinde yapıldı.

Düzenlenen etkinliğe Pazarcık İlçe Kaymakamı Çağlayan Aydın, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Arısal, Pazarcık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaprak Bozdağ, öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Pazarcık Belediyesi tarafından öğrencilere dağıtılan şapka-tişört ve uçurtmalar öğretmenleri ile birlikte gökyüzüne salındı. 40 Mağaralar mevkiinde gerçekleşen uçurtma Şenliği’nde öğrenciler uçurtmalarıyla gökyüzünde rengârenk görüntüler oluşturdu. Öğretmenlerin ve öğrencilerin yanı sıra Anne-babaların da katılım ve ilgi gösterdikleri etkinlik kapsamında gökyüzünde süzülen uçurtmalar çocukları da mutluluktan uçurdu.

pzrck.jpg

Düzenlenen uçurtma şenliğinde çocuklar eğlenceli bir gün yaşarken etkinliğe Pazarcık Kaymakam Çağlayan Aydın, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaprak Bozdağ, Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Arısal, da katılarak çocukların günlerini renklendirdiler.

Uçurtma şenliğinde konuşma yapan Pazarcık Kaymakamı Çağlayan Aydın“Uçurtma şenliği, gerçekten adı gibi sevimli bir şenlik. Bununla gençlerimiz, çocuklarımız, ilçemizin bu güzel havasında, güzel coğrafyasında çocukluklarını yaşıyorlar. Çocuklara iyi eğlenceler diliyorum dedi.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ yaptığı konuşmada, “Bugün düzenlediğimiz bu uçurtma şenliğinde, gerçekten çocuklarımızla birlikte çok özel bir an yaşıyoruz. Çocuklarımız da böyle güzel bir etkinlikte oldukları için çok mutlular. Bugün de hava çok güzel. Bu şenliğinde çok güzel geçeceğine inanıyorum. Zaten sloganımız dostluk için uçuyoruz. Her zamankinden daha fazla dostluğa, sevgiye, kardeşliğimize ihtiyacımız var. Ben baharın gelmesi ile birlikte hem çevreye olan duyarlılığımızı hem de çevreye olan sorumluluğumuzu da ifade etmek adına böyle etkinliklerin daha da gelişmesini diliyorum. Gerçekleştirdiğimiz bu alanda ben biliyorum ki çocuk ve gençlerimiz kadar onların büyükleri de neşeli zaman geçirecek. Çevre günü nedeniyle düzenlenen bu etkinlik umarım herkesin çevreye karşı duyarlılığını arttırır ve gelecek kuşakların bize emaneti olan doğayı ve çevreyi daha iyi korur ona sahip çıkarız” dedi.

pzrck1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.