Pazarcık belediyesinden muhteşem organizasyon

Pazarcık Belediyesinin ev sahipliğinde Aşırtmalı Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası bu yıl Pazarcık ilçesinde yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2017 12:59
Pazarcık belediyesinden muhteşem organizasyon

Pazarcık Atatürk Parkın da düzenlenen programa, İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Aba ve Şalvar Güreşleri As Başkanı Şahin Hopur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kapakcı, Pazarcık Eski Belediye Başkanı Ali Bozdağ, Pazarcık Belediye Meclis Üyeleri, vatandaşlar ve Türkiye genelinden toplam 380 sporcu katıldı.

pazarcik-belediyesinden-muhtesem-organizasyon.jpg

Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay illeri olmak üzere turnuvaya 11 ilden 370 sporcunun muhteşem mücadelelere sahne olan turnuvada; İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ve Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’a, Geleneksel Spor Dalları Federasyonluğu tarafından kıyafet ve plaket takdim edildi.

pazarcik-belediyesinden-muhtesem-organizasyon2.jpg

Programda açılış konuşması yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; ''Çok şükür kazasız ve olaysız bir şampiyonaya ev sahipliği yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz, ata sporumuz olan aba güreşimizi gelecek nesillere taşıyacak ve bunu geleneksel hale getirerek daha çok güreşçi ve güreş severi ilerleyen dönemlerde burada ağırlamak istiyoruz. Ben şampiyonaya katılan tüm güreşçilerimize teşekkür ediyor, dereceye giren güreşçilerimizi de tebrik ediyorum. Çeşitli illerden gelerek müsabakaya renk katan izleyicilere, onları burada en iyi şekilde ağırlayan personellerimiz ve Pazarcık halkına da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

pazarcik-belediyesinden-muhtesem-organizasyon4.jpg

İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ise konuşmasında; “Biz yarının teminatı olan çocuklarımızın hayat boyu iyi eğitim almalarının yanı sıra iyi spor yapmalarını, kendilerini geliştirmelerini çok önemsiyoruz. Bu anlamda da yılın her ayın da değişik spor organizasyonlarına imza atıyoruz. Bu organizasyonlar çocuklarımız arasında daha çok yapılmasını yayılmasını temenni ediyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ise yaptığı açıklamada; “Turnuvaya katılan sporculara başarılar diledi”.

pazarcik-belediyesinden-muhtesem-organizasyon5.jpg

Protokol konuşmalarının ardından Aşırtmalı Aba Güreşi Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporculara Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve protokol temsilcilerinin ödüllerini takdim etmesiyle program son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.