Pazarcık yıllar sonra kavuştu! Yoğun çalışmalar sonrasında...

Pazarcık yıllar sonra kavuştu! Yoğun çalışmalar sonrasında...

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2017 16:24
Pazarcık yıllar sonra kavuştu! Yoğun çalışmalar sonrasında...

Yoğun çalışmalar sonucunda Pazarcık ilçesine kazandırılan doğalgazın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Pazarcık Belediyesinin düzenlediği açılış törenine, İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, 24. Dönem Milletvekili Sıtkı Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, 12 Şubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçicek, İlçe Kaymakamı Çağlayan Aydın, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Ganidağlı, Armadaş Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Alican Arıkan, Daire Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşların katılımı ile Doğalgaz açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılış töreninde konuşan İçişler Komisyon Başkanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç; konuşmasına hayal edilemeyen projeleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz diyerek başladı.

d1-005.jpg

Güvenç, “Mutluyuz, gururluyuz, hamt ediyoruz. Her gün yeni bir hizmetle halkımızın karşısındayız. Coşku ile sevinç ile gururla hayal edilemeyen hizmetleri yapmanın keyfini yaşıyoruz. Yapamadıklarımızı yapabilmek için gayret gösteriyoruz. Şimdi bazı hizmetlere o kadar alıştık ki bu hizmetlerin geçmişte ne kadar zor olduğunu bir hizmet getirirken nasıl yıllarca süründüğünü unutuyoruz. Pazarcık ilçemiz Türkiye’nin ilçelerinden bir ilçedir. Bu ülkede çok değil ancak 3 ilde doğalgaz vardı. Bugün  peyderpey Anadolu’nun her köşesini yaşanabilir çabamız sürdüğü gibi ilçelere de doğalgazı getiriyoruz. Türk milletini yolundan çevirmek isteyenlerin buna güçlerinin yetmeyeceğine işaret ederek, “Milletin dua ve desteği ise bize devam ettiği müddetçe bu hizmetleri yapmamızı 7 düvel bir araya gelse önleyemeyecektir. Pazarcık’tan haykırıyorum Hollandalıya ’da Alman’a da Amerika’ya da biz bu milletle bu beraberliği devam ettirdiğimiz müddetçe Avrupa’da da Amerika’da da ne varsa benim Pazarcık’ımda da olacak, Andırın’ımda da Çağlayancerit’imde de olacak” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak ise; “Hayal denilen projeleri yaptık ve biz hayalleri gerçekleştirmek için buradayız. Bu işlerde süreklilik esastır. Bizler birbirimizden aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için hep birlikte gönül gönüle verdik. Tabi Pazarcık’a doğalgazın gelmesi ile alakalı siyasi anlayışlar değiştiği zaman hizmetler hızlı bir şekilde geliyor. Belediye başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ’ın görevi almasından sonra ilçede birçok şey değişti ve ilçeye yeni hizmetler yeni projeler kazandırıldı” dedi.

d2-003.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise; “Pazarcık’ımız modern bir ilçe olma yolunda hızla ilerliyor. Burada ki en önemli kıstaslardan bir tanesi de başta doğalgaz olmak üzere alt yapı yatırımlarıdır. Bugün doğalgaza kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah kısa zamanda Kahramanmaraş’ımızın Elbistan, Afşin, Çağlayancerit, Andırın gibi birçok ilçesi doğalgaza kavuşacak. Bu yolda bizde Büyükşehir olarak büyük bir gayretle çalışıyoruz. İnşallah bizde mayıs açı içerisinde doğalgaz yatırımı ile beraber içme suyu şebekesini tümüyle Pazarcık’ımıza değiştireceğiz. Mayıs ayında müteahhit firmamız başlayacak. İçme suyuyla ilgili Düzbağ projesinden Pazarcık’ımıza bir hat vereceğiz. Gerekli çalışmaları da DSİ ile yaptık. İçme suyu doğalgazla birlikte çalışmalar aynı hızla tamamlanıp, bir daha altyapı için bir yerin kazılmasına gerek kalmayacak. Böylelikle Pazarcık Belediyemizle beraber inşallah bu kazılan yerlerin parke işlerini yaparak, Pazarcık’ı modern bir görüntüye kavuşturacağız” dedi.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ise; “Doğalgazı dört gözle beklediklerine işaret eden Başkanı Bozdağ, “Doğalgazı hepimiz dört gözle bekliyorduk çok şükür kavuştuk. Yapımı sırasında çeşitli sorunlar yaşadık toz toprağın içerisinde kaldık ama bu güzel hizmet tüm bunlara değdi. Hepimiz çok mutluyuz. Bunun Çağlayancerit ve Elbistan’a devamının geleceğini de biliyoruz. Tüm Pazarcık’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun diyorum diyerek Başta İçişleri Komisyonu Başkanımız Celalettin Güvenç’e, Milletvekilimiz Mehmet Uğur Dilipak’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış töreni son olarak protokol üyelerinin ilçeye Doğalgaz vermesi ve Doğalgaz meşalesini yakması ile son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.