Pekeller ticaret yenilenerek büyümeye devam ediyor

Pekeller ticaret yenilenerek büyümeye devam ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Temmuz 2020 09:06
Pekeller ticaret yenilenerek büyümeye devam ediyor

Pekeller AVM Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pekel, Pekeller AVM’nin üst katının faaliyete geçtiğini belirterek Pekeller AVM’nin her geçen gün yenilenerek büyüdüğünü ifade etti.

Perde ve Ev Tekstili ürünlerinde ünlü markaları uygun fiyata hizmete  sunacaklarını belirten Pekel, Vatandaşlara çağrıda bulundu: ‘Ürünlerimizi gelin görün ondan sonra karar verin.’

Pekel:“Mevcut 2000 metrekare olan alanımızdaki ürün yelpazemiz müşteri potansiyelimizi karşılayamadığı için üst kattaki 1000 metrekarelik alanı hizmete sunduk. Üst Katı Perde Sektörü, Ev Tekstili ürünlerinin çeşitlerinin daha da artırarak vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. Üst Katta Ev Tekstil ve Perde ürünlerinde bol çeşit ve uygun fiyat düsturu ile hareket ediyoruz. Perde de getirdiğimiz yenilikler ile halkımızın uygun fiyatla evlerini lüks perdelerde donatabilecek. Brillant, Taç ürün çeşitleri ve birçok markada uygun fiyatla ürün çeşitlerimizi perde sektöründe alıcısını bekliyor.

pp.jpg

Şuanda Türkiye’de mevcut olan Tekstil Sektöründeki bölgemizde olmayan yeni perde modelleri, Kaliteli tecrübeli ustalar ile geniş ve tecrübeli eleman kadrosu ile hizmet veriyoruz.

Perde ürünlerinde Zebra Stor çeşitler ve Brillant, Taç markalarını hizmete sunuyoruz. Ramazan Bayramı’nda üst katı da açmamız sebebi ile özellikle Perdede açılışa özel ve Ramazan Bayramı sebebi ile ürünlerimizi kar marjı gözetmeksizin satışlarımıza başladık.  

Özellikle evlerini perde alacak ya da almayı düşünen vatandaşlarımızı mağazamıza davet ediyorum ürünlerimizi ve fiyatlarımızı gelip görsünler daha sonra karar versinler. Ramazan Bayramı’na özel birçok yeniliğe ve çeşitlere imza atıyoruz.

Ev Tekstilinde Özdilek ürünleri mağazamızda mevcut, Özdilek ürünlerinde açılışa özel fiyatlarımız olacak ve Marka ürünleri en uygun fiyatla satacağız.  

p.jpg

Akıllı cihaz satışlarını da hızlandırmayı düşünüyoruz. Biz normalde Samsung’un bayisiyiz. Müşterimizden gelen istek doğrultusunda Ramazan Bayramı’ndan sonra Cep Telefonu, tablet çeşitlerimizi artırarak hizmete sunacağız.

Ramazan Bayramı’ndan sonra yeni bir insört çalışmamız olacak. Bizim hedefimiz para kazanmaktan ziyade insanlara kaliteli hizmet sunmaktır. Hedeflediğimiz müşteri portföyü ne kısa zamanda ulaşıp daha sağlıklı ve kaliteli  hizmetler vererek hızla büyümek en öncelikle amacımızdır.

Biz yerli bir firmayız. Bu şehrin doğusunda büyük bir yatırıma imza attık. Müşterilerimiz bize güvendiği için ticaret yapıyoruz belli bir geçmişimiz var buralarda, Pekeller Ticaret dendiği zaman şehrin doğusunda bizi tanımayan yoktur. İlerideki büyüme potansiyelimize göre ikinci ve üçüncü şubelerimizi de aktif hale getirmeyi düşünüyoruz.”

pp2.jpgp2-007.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.