Piazza sessizliğe gömüldü

Kahramanmaraşspor’un başkanı ve iş adamı Fatih Mehmet Ceyhan’ın dün basına yaptığı açıklamalarda Piazza AVM yönetimini hedef almasının ardından tüm gözler AVM Yönetimine çevrilmiş durumda. AVM yönetimi ise sessizliğini koruyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ağustos 2018 10:51
Piazza sessizliğe gömüldü

Kahramanmaraşspor’un başkanı ve iş adamı Fatih Mehmet Ceyhan şahsi olarak PİAZZA AVM’yi protesto ettiğini belirterek konu hakkında basına bilgi vermişti. Gelişim ligi adında bir projeyle Kahramanmaraşlı gençlerin futbola kazandırılması amacıyla maddi destek taleplerine Piazza AVM yönetiminin 2 yıldır sessiz kaldığını ifade etmiş ve “Piazza bu şehirden kazanç sağlıyorsa şehrin değerlerine de sahip çıkması gerekiyor” demişti.

Basında yer alan bu açıklamaların ardından vatandaştan ciddi tepkiler toplayan AVM yönetimi sessizliğini korurken Kahramanmaraşlılar açıklama bekliyor.

Geçtiğimiz gün yapılan haberdeki Ceyhan’ın açıklamaları şu şekilde;

“4 yıldır Kahramanmaraşspor’un başkanlığını yapıyorum. Biz 2 yıldan bu yana U13’ten U19’a kadar olan potansiyel suç işleme tehdidi altındaki gençlerimize orada futbol oynatmak için girişimlerde bulunduk. Gelişim ligi dediğimiz bu projeye destek olmalarını istedik. Piazza gibi bir iş merkezi için oldukça gülünç bir rakam talep ettik. Bu gençlerin giyecekleri formalarda Piazza’nın reklamı olsun dedik. Hem kendi reklamlarını yapacaklar hem de takıma maddi destek olacaktı. Bende bir iş adamıyım. Biliyoruz ki AVM şehre bir hizmet sunuyor fakat karşılığını elbette alıyor. Dolayısıyla şehrin gençlerine ki özellikle fakir ailelerin çocukları olan potansiyel suç tehdidi altında ki bu gençlere destek olmaları gerektiğini düşünüyoruz. Zaten A takımını kıt kaynaklarla biz idare ediyoruz. Onlarında çorbada tuzu olsun isterdik fakat iki yıldır AVM’nin müdürü olan Cezmi beyden en ufak bir geri dönüş alamadık. En son 3 hafta önce görüştük. Dönüş yapılacağını söylemelerine rağmen bir sonuç alamadık. Ben şahsım Fatih Mehmet Ceyhan olarak Piazza’yı boykot ediyorum. Piazza yönetimi bu şehirden kazanç sağlıyorsa şehrin değerlerine de sahip çıkması gerekiyor. Çünkü son derece anlamlı ve faydalı bir talepten söz ediyoruz. Şehrin gençlerine fırsat sunulmasını istiyoruz. Talep ettiğimiz rakamları duysanız gülersiniz. Umarım Piazza yönetimi bu protestomuzun nedenini anlar ve yanlıştan dönerler. Üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirirler.”

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum