PKK'nın önemli ismi müthiş operasyonla öldürüldü

Tunceli'de bir aracı gasp ederek yola çıkan PKK'lı terörist İHA'lar tarafından tespit edilip, düzenlenen operasyonda öldürüldü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2017 09:11
PKK'nın önemli ismi müthiş operasyonla öldürüldü

Teröristin örgütün üst düzey yöneticilerinden olduğu tahmin ediliyor. 

Edinilen bilgiye göre, bugün Pülümür ilçesi kırsalında bir araç, silahlı bir terörist tarafından gasp edildi. Bunun üzerine İHA ve güvenlik güçleri kullanılarak operasyon başlatıldı. İHA tarafından tespit edilen araca yönelik yapılan operasyonda, terör örgütünün üst düzey yöneticilerinden olduğu tahmin edilen 1 terörist ölü olarak geçirildi. Teröristin üzerinden ise 1 adet M 16 tüfek, 1 adet el telsizi, 1 adet dürbün ve 1 adet el bombası ele geçirildi.

1 ADET M16 TÜFEĞİ ELE GEÇİRİLDİ

Tunceli Valiliği'nden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Pülümür İlçemiz kırsalında bir vatandaşımıza ait aracı gasp ederek kaçan silahlı BTÖ mensubu terörist olduğu ihbarı alınması üzerine güvenlik güçlerimizce bölgeye İHA yönlendirilmiş olup, Pülümür ilçemiz Kırsalında operasyon başlatılmıştır. Bahse konu bölgede yapılan operasyonda araç içerisinde 1 erkek terörist, teröriste ait 1 adet M16 tüfek, 1 adet el telsizi, 1 adet el dürbünü ve 1 adet el bombası ele geçirilmiştir.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.