POMEM ve Askeri okullara girecekler! Haberi mutlaka okuyun

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından polis özel harekat ve askeri okulların özel yetenek sınavına girecek öğrenciler için sunduğu ücretsiz özel yetenek kursları başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Eylül 2017 13:26
POMEM ve Askeri okullara girecekler! Haberi mutlaka okuyun

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından sunulan özel yetenek kurslarına katılmak isteyen öğrencilerin 0344 235 25 14 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecekler.

Konu ile ilgili olarak Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Hacı Bayram Veli Mahallesi Orman Dairesi kavşağında bulunan Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kurslarımız tüm hızıyla devam ediyor ve aynı zamanda kayıtlarımız devam ediyor.

Polis Meslek Yüksek Okulları, Özel Harekât ve Askeri üniversitelere gitmek isteyenlere yönelik başlatılan hazırlık kurslarına katılmak isteyenler Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğüne giderek müracaat etmeleri gerekiyor” denilerek bilgi verildi.

Eğitimler konusunda uzman antrenörler eşliğinde Pazartesi-Çarşamba ve Cuma olmak üzere haftada üç gün 15.00-17.00 saatleri arasında veriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.