Prof Saracoğlu Kahramanmaraş’ta hizmete devam ediyor

Prof Saracoğlu Kahramanmaraş’ta hizmete devam ediyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ağustos 2017 12:35
Prof Saracoğlu Kahramanmaraş’ta hizmete devam ediyor

Prof Saracoğlu Kahramanmaraş mağazasında görev yapan Uzman Emine Sağlam Saracoğlu Kahramanmaraş şubesinin 6. Ayında hedeflerinin çoğuna ulaştığını kaydetti. 

 

Saracoğlu Bitkisel çözümler ve doğal yöntemlerle hastalıkların önüne geçmeye çalıştığını belirten Sağlam, Saracoğlu’ndaki çalışanların teşhis koyma yetkisinin olmadığını sadece doktorlar tarafından konulan teşhisler sonucunda hastalık için alternatif çözümler üretebileceğini kaydetti.

prof-saracoglu-kahramanmaras’ta-hizmete-devam-ediyor1.jpg

“Saracoğlu basında tanınan bir sima. Dışarıdaki birçok insan hocamızı tanır. İbrahim Adnan Saracoğlu Kimya Mühendisidir. Yüksek Lisans ve doktora çalışmasını Avusturya Graz Teknik Üniversitesinde tamamlandı Biyoteknolojik Mikrobiyoloji kürsüsünde asistanlığını yaptı. Viyana Üniversitesinde Profesör olarak görev yaptı. Bitkiler üzerinde çalışmasını 40 yıl aşkın süredir devam ettirmektedir. Çeşitli üniversitelerde halen ders ve seminerler vermektedir. Saraçoğlu’nun geliştirdiği önleyici ve koruyucu doğal bitkisel kürler hakkında uluslararası birçok yayınlanmış makale ve yazıları vardır. Türkiye’nin ilk resmi Tıbbı bitkiler Araştırma laboratuvarının açılmasını sağlamıştır. Gelen hastalara biz teşhis koymayız doktor değiliz. Doktor tarafından teşhisin konulması önemlidir. Tavsiyelerimiz bu doğrultuda olur. Eğer danışmamız gereken bir konu olursa hocamızın asistanlarını ve kendisine canlı destek hattımız ile bağlanıp tavsiyelerini alıyoruz. Hasta doktorun verdiği ilaçları kesinlikle bıraktırmayız. İlaçlar ile kullanmasını isteriz.

Kahramanmaraş’ta 6. Ayımızın içerisindeyiz. Hastalarımızın bize dönüşleri çok olumlu oldu. Beklediğimizin üzerinde bir verim aldık. Mağazalarımızın içinde Doğal tavsiye grupları, bitkisel destek grupları, Kişisel bakım ürünleri, temizlik ürünleri, Soğuk pres yağlar, otomatik yağ grupları ve en önemlisi hastalıklarından yönelik kürlerimiz vardır. 140 üzeri hastalığa yönelik kürlerimiz bulunur. Kürlerimiz hastalarımız tarafından yoğun ilgi görmektedir. Kür o hastalıkla ilgili bitkilerin bir araya gelmesi ve istenilen şekilde kullanılmasıdır. Kahramanmaraş halkımızı her konuda bilgi almak için mağazamıza bekleriz. Sağlıklı bir hayat için orijinal olan doğal ürünleri kullanmasını tavsiye eder, sağlıklı bir hayat dileriz.”

prof-saracoglu-kahramanmaras’ta-hizmete-devam-ediyor2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.