RAMAZAN GELDİ ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde her gün alışverişe açık olan Şazibey Halk Pazarı esnafı Ramazan ayının bereketinden memnun.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Haziran 2015 10:16
RAMAZAN GELDİ ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ

Pazar içerisinde sebze, meyve ve balık tezgâhları ağırlıklı olmak üzere birçok ürün vatandaşların beğenisine sunuluyor. Sabah saatlerinde Yaş Sebze Meyve halinden getirdikleri taze ürünlerini özenle tezgâhlara yerleştiren esnafın, iftar yaklaşınca satışları artıyor. Özellikle sebze ve meyve satan dükkân sahipleri sabah tezgâha yerleştirdikleri yüzlerce kilo ürünün akşam tamamen satıldığını söyledi.

 PAZAR FİYATLARI DAHA CAZİP

Otuz yıldır pazarcılık yapan Şazibey esnaflarından Ali Saz, Ramazanın her yıl olduğu gibi bu yıl da rahmet ve bereketiyle beraber geldiğini söyledi. Saz; “Ramazan girdi gireli pazarımız canlandı, satışlarımız arttı. Her gün saat 16.00’dan itibaren yoğun satışlarımız olur. Pazar fiyatlarının marketlere göre biraz uygun olması Şazibey Pazarını cazip hale getiriyor. Bizim müşterilerimiz devamlı müşterilerdir çoğuyla yakından tanışıyoruz ” dedi.

 ÜRÜNLER KENDİ ÇİFTÇİLERİMİZDEN

Sattıkları ürünlerin kalitesi hakkında da konuşan Ali Saz, “Sebze ve meyvelerin büyük çoğunluğunu kendi şehrimizden kendi çiftçimizden alıp getiriyoruz. Hem taze olması hem de güvenilir ve doğal olması tüketiciler için bir avantaj olmakta. Vatandaşlar özellikle ürünü satın almadan önce ‘yerli mi’ diye sorarlar. Biz yerli diye Kahramanmaraş içinde yetiştirilen ürünleri kastederiz. Ürünün sağlıklı olmasına dikkat ederiz. Özellikle Mübarek Ramazan Ayında hemşerilerimize taze sebze meyve yedirebilmek için gayret ediyoruz, sattığımız her şey temiz, taze ve sağlıklıdır ” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.