Ramazan paylaştıkça güzel

Ramazan paylaştıkça güzel

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2017 14:46
Ramazan paylaştıkça güzel

Pazarcık Belediyesi tarafından Ramazan Bayramının 2.günü Bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma programına Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Pazarcık Belediyesi Hizmet Binası bahçesinde gerçekleşen bayramlaşma programında Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, davetliler ile tek tek bayramlaşarak bayramlarını kutladı.

pp-001.jpg

Davetlilere selamlama konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “On bir ayın sultanı olan Ramazan Ayını geride bırakarak sağlık ve huzur içerisinde hep beraber millet olarak inananlar olarak Ramazan Bayramı’na kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi ki Ramazan Ayının kendine mahsus özellikleri, güzellikleri var. Ramazan Ayı yaşamaya değer bir aydı. Bizler Müslümanlar olarak bu ayı hep beraber yaşadık. Yapılmış olan ibadetlerin Cenab-ı Hakk nezdinde kabul görmesini niyaz ediyorum. Bayramınızı tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah nice bayramları huzur ve mutluluk içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizde geçirmeyi, yaşamayı, görmeyi, Cenab-ı Hakk bizlere ve bizden sonraki nesillere de aynı şekilde yaşamayı nasip etsin. İnşallah en kötü günümüz böyle olsun temennisinde bulunuyorum. Belediye olarak her zaman halkımızın emrindeyiz. Halkımızın hizmetkârı olacağız. Belediyemiz 24 saat esasına göre ve 24 saat hizmet veren, halkın emrinde olan bir kurum. Bu bakımdan hepimiz itinalı ve tedbirli olmamız gerekir. Bu vesile ile ben tekrardan davetimize icap edip Bayramlaşma programımıza katılan Muhtarlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize ve vatandaşlarımızın tekrarda bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Program daha sonra Pazarcık Belediyesinin ikramlarının ardından, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ın davetlilere yeni yapılan Belediye Meclis Salonunu gezdirmesi ile son buldu

p-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.