Ramazan’da Bi Yer’de buluşalım

Ramazan’da Bi Yer’de buluşalım

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2017 08:59
Ramazan’da Bi Yer’de buluşalım

Kahramanmaraş’ta her geçen gün artan Cafe ve Restaurant Zincirlerine gün geçtikçe yenileri ekleniyor. Ramazan Ayının gelmesi ile birlikte çeşitli faaliyetlere ve kampanyaları imza atan Cafe ve Restaurantlar halkın ilgisini beğenisini bekliyor.

Bizden Biyer Cafe Restaurant İşletme Müdürü Mehmet Çukadar, Kuruluş amaçlarının Kahramanmaraş’taki Elit Mekan ihtiyacını karşılamak olduğunu vurgulayarak, İnsanların kafalarını dinleyip şehrin gürültü ve kirliliğinden kurtulmak için benzersiz bir mekan olduğunu söyledi.

Çukadar, Ramazan Ayı’nda insanların Biyer Cafe’yi tercih etmesi için belli başlı birçok sebep olduğunu belirterek, Zengin Mutfağı ile Kahramanmaraş’ın bir numarası olan Bizden Biyer Cafe’de insanları bir çay içmeye bekliyoruz dedi.

bi2.jpg

BİZDEN Bİ YERİN KURULUŞ AMACI NEDİR VE İNSANLARA NASIL HİZMET VERİYOR?

“Kuruluş amacımız Kahramanmaraş’a yeni bir hizmet sunmaktır. Kahramanmaraş’taki elit mekan sorunu çözmek adına kurulmuş bir mekanız ve insanlara sunduğumuz kaliteli hizmet ile memnun etmeye çalışıyoruz.

Mekanımız 500 kişilik, iki yüz kişi içeri üçyüz kişi dışarı olmak üzere toplam beşyüz kişilik bir kullanım ve oturma alanı var. Özel kullanım alanımız olan kamelyalarımızda Doğum günü,evlilik teklifi,ve özel günler için özel düşünülmüş kullanım alanları Çocuk Oyun Parkları ve oto yıkama sektündede faal durumdayız.Bunlar müşterilerimize kaliteli hizmet sunmak için bizim yaptığımız çalışmalardan bazıları.

bi1.jpg

KAHRAMANMARAŞ’TA ELİT MEKAN İHTİYACINI KARŞILAYABİLDİNİZ Mİ?

Biz burada mekanımızın hizmet kalitesi, ürün kalitesi ve mutfak zenginliği açısından elit bir kesime hitap ediyoruz. Burada insanlar aileleri ile birlikte gelip oturabilecek ve rahatça sohbet edebilecek bir yer ve mekan bakımından kafaları rahat olup dinlenebilecek bir yer.

MUTFAK LEZZETLERİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

Yöresel, İtalyan ve Meksika mutfaklarımız var İtalyan ve Meksika yemekleri Kahramanmaraş pek tanıdık değil ama gün geçtikçe bu lezzetleri insanlar tattıkça buradaki kaliteyi ve hizmeti gördüğü için müşteri sayımız her geçen gün artıyor.

bi4.jpg

RAMAZAN AYINDA BİZDEN Bİ YER CAFE NE YAPACAK?

İnsanlar ramazanda şehrin içerisinde bulunmak istemiyorlar. Akşam oturup rahat edebilecek nargile veya sigara içebilecek bir yer kafa dinleyecek bir mekan ihtiyacı hissediyor bizde bu eksiği karşılıyoruz. Sıcak servis hizmeti ile Ramazana özel sunum şekilleriyle Maraş'a yenilik getirmiştir.Kolay servis edilebilecek hem insanlara kolay hizmet verebilecek yemekleri tercih ediyoruz.

Biz ileriye dönük projelerimizden birçoğunu gerçekleştirdik. Şu andaki asıl amacımız mevcut alandaki müşteri potansiyelini artırmaktır. Burada çeşitli konserler vererek insanları buralara getirmek istedik ve başarılı da olduk. Pinhani Merve Özbey gibi sanatçıları burada konserler verdirdik ve insanların talepleri de yoğun oldu.

RAMAZANDAKİ MENÜLERİN FİYATLARI NELER OLACAK.

Ramazan’da herşey içerisinde fiyatlarımız 47,50 TL olacak. Bu servisin içerisinde çorba,meze çeşitleri; humus , patlıcan Salata,semiz otu,dövme aşı,acılı ezme, sarma, iftariyelik,mevsim salata,ara sıcak çeşitlerimizi ve sayısını artırdık ve sonrası ana menü geliyor. Tabi tercihlere göre farklı ürün ve lezzetlerde de insanlara hizmet sunabiliyoruz. 

bi3.jpg

İNSANLAR NEDEN SİZİ TERCİH ETSİN?

Alanımızın açık alan olması, Kaliteli Hizmet, Kahramanmaraş’ta tek ve en kaliteli mutfak bizde olduğu için bizi tercih edebilirler. Kahramanmaraş’taki kültürel zenginliğin birinci derecede öne çıkarılması, Sosyal Projeler ile birleştirdiğimiz yemek kültürünü insanlara sunmak bizim en büyük amaçlarımızdan bir tanesidir.

İnsanları bir çay içmeye bekliyoruz.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.