Reklama karşı ön yargılarımızı yıkmalıyız

Reklama karşı ön yargılarımızı yıkmalıyız

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2017 10:20
Reklama karşı ön yargılarımızı yıkmalıyız

Kahramanmaraş Türkoğlu esnaflarından Yaşam Medya işletmecisi Samet Yaşa Kahramanmaraş’ın Medya Sektöründe kabuğunun dışına çıkamadığını belirtti.

Yaşa, Reklam sektörünün her geçen gün kendisini yenilediği ve dünya düzeninde önemli bir paya sahip olduğunu belirterek, Kahramanmaraş halkının medyaya ve reklam sektörüne olan bakış açısını değiştirmesi gerektiğini ifade etti.

Yaşa: Kahramanmaraş’ta Reklam sektöründe yaşanan en büyük sıkıntı yaşadığımız çevrede bir reklam kültürünün oluşmamış olması, Bilinçsiz reklam çılgınlıkları yahut bilinçsiz reklamsızlık diye tabir edilirse daha doğru olur sonuç odaklı olmayan sadece tek taraflı para kazanmaya dayanan reklamcılık anlayışı yanlıştır. Reklam sektörünün en temel yapı taşlarından biri olan karşılıklı verim anlayışı her şeyin önündedir. İnsanlarımızın reklama ve medya sektörüne olan kabuğunu acilen kırması lazım. Çünkü dünya sektörlerine baktığımızda medyanın yadırganamayacak bir yeri olduğunu söyleyebiliriz.

Kahramanmaraş'ta  Reklam sektörü sürekli kendini yenilemekte fakat ön yargı ve bilinçsiz reklam hat safhada. ilerleyen zamanlarda Reklam kültürünün daha iyi seviyelerde olacağına inanıyorum.

16 Nisan’da yaklaşan Referandum için Mevcut Parlamenter Sistemin ihtiyaçları karşılamayacağını düşünerek Referandum’da EVET oyu kullanacağım. Sistemde süregelen tıkanıklıkların ve angaryaların bu yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ve anayasa değişikliği ile çözüleceğini düşünüyorum. Son olarak Reklam sektörünün Kültürel yaklaşımlara ve yeniliklere ihtiyacı vardır, bununla ilgili olarak çalışmalarımız devam ediyor.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.