Rodrigues'ten itiraf! Tüylerim diken diken oluyor

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Garry Rodrigues'ten futbol kariyeriyle ilgili Hollanda basınını açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2018 15:00
Rodrigues'ten itiraf! Tüylerim diken diken oluyor

Galatasaraylı futbolcu Garry Rodrigues lige verilen arada Hollanda basınına geniş bir röportaj vardi. Futbolculuğa başladığı dönemden bugünlere nasıl geldiğini anlatan yıldız oyuncu, Galatasaray hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı. Elf Voetbal'a konuşan Garry Rodrigues'in röportajından önemli kesitler:

"FENERBAHÇE'YE KARŞI HEP GALATASARAY'I TUTARDIM"

"Küçüklüğümden beri Galatasaray'ın büyüklüğünü biliyordum. Rotterdam'da mahallede Türk arkadaşlarım vardı. Galatasaray'ın büyüklüğünü buraya gelince de daha iyi anladım. Galatasaray'ın Beşiktaş ve Fenerbahçe'den daha fazla kupası var. Takip ediyordum. Hatta derbilerde Fenerbahçe'ye karşı Galatasaray'ı tutardım.

"TÜRK ÇAYI BENDE BAĞIMLILIK YAPTI"

Önceki hayatıyla şimdiki hayatının farklı olmasıyla ilgili gelen soruya yanıt veren Garry Rodrigues, "Dediğiniz gibi geldiğim yeri ve yaşadığım zorlukları unutamam. Şu an yeni bir yerdeyim. İstanbul'da, Türkiye'deyim. Buraya adapte olmam konusunda insanlar bana gerçekten çok yardımcı oldu. Türkiye harika bir ülke ve insanların beni tanımasından gurur duyuyorum. Burada elde ettiğim alışkanlıklardan birisi de Türk çayı. Gerçekten Türk çayı bende bağımlılık yaptı." ifadelerini kullandı.

"PROFESYONEL FUTBOLCU OLAMAYACAĞIMI DÜŞÜNDÜM"

Küçükken profesyonel futolcu olamayacağımı düşündüm. Futbol hayatım ilerlemeyecek diye çok düşündüm ama ailem bana inandı. Umudumu kaybetmiştim. Her zaman profesyonel bir futbolcu olacağımı söylediler. Şimdi geriye dönüp baktığımda tüylerim diken diken oluyor.

haber7

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.