Şehit sayısı 3'e çıktı

Kahramanmaraş’ın Nurhak İlçesine bağlı Yılanovası kırsal bölgesinde Amanos grubuna bağlı PKK’lılar ile Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığına bağlı özel harekat timleri arasında çıkan çatışmada şehit sayısı 3’e yaralı sayısı ise 4’e çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Haziran 2018 15:26
Şehit sayısı 3'e çıktı

Belli bir süredir Çağlayancerit ile Nurhak arasındaki kırsalda eylem için hazırlık yaptığı iddia edilen 14 kişilik PKK grubuyla Kahramanmaraş İl Jandarma komutanlığı özel harekat timleri arasında sıcak temas sağlandı.

Uzun süredir bölgedeki grubun peşinde olan JÖH’ler bugün sabah saatlerinde bölgedeki militanlarla karşılaştı.Teröristlerin açtığı ilk ateşte, 1 uzman çavuş ile 1 güvenlik korucusu şehit oldu. Öldürülen PKK sayısı ile ilgili ise net bir bilgiye ulaşılamadı.

ŞEHİT VE YARALI SAYISI YÜKSELDİ

PKK’lılar ile Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığına bağlı özel harekat timleri arasında çıkan çatışmada şehit sayısı 3’e yaralı sayısı ise 4’e çıktı.

ŞEHİTLER ARASINDA TEĞMEN'DE VAR!

1 Uzman Çavuş ve 1 güvenlik korucusunun şehit olduğu 4 askerin ise yaralandığı çatışmanın ilerleyen saatlerinde şehit sayısının 3’e çıktığı kaydedilirken; şehit olanlar arasında Pazarcık İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’nda görevli bir teğmenin olduğu aktarıldı.

Çatışma sonrası teröristlerin yakalanması amacıyla bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgeye takviye ekipler gönderildi.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.