Simya Eğitim Kurumları KAFUM'DA

Simya Eğitim Kurumları Simyalı öğrencilerle birlikte KAFUM fuar alanında Kitap ve Kültür Fuar’ını ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2015 09:18
Simya Eğitim Kurumları  KAFUM'DA

Ziyaret sonrası Simya Eğitim Kurumları yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kitap okuma düşünceyi besleyen, geliştiren ve çabuklaştıran ana kaynaklardan birisidir. Anlama gücümüzü ve konuşma yeteneğimizi kuvvetlendirir. Simya Eğitim Kurumları olarak kitap okuma farkındalığını arttırmak için 24 Kasım Öğretmenler Gününde Kahramanmaraş 2. Kitap ve Kültür Fuarında 400 Simyacıyla ‘Okumaya Geldik’ projesini başlatmış bulunmaktayız. Simya Öğrencileri KAFUM da ki şemsiyeli sokakta 1 saat kitap okudu. Kitap okuma şenliğimize Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı, Sağlık ve Sosyal hizmetler Daire Başkanı Fetih Yanardağ, Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran ile birlikte öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Amacımız toplumda kitap okumanın önemini arttırmak, okuyan bir nesil yetiştirmektir. ‘’Sıra dışı mekanlarda kitap oku’’ sloganımızla öğrencilerimiz hem kitap okuyacak hem de toplumda okumanın önemine dikkat çekecektir.

Okuyarak yetişmiş bir toplum başarılı ve güçlü olacaktır. Simya Eğitim Kurumları olarak önümüzdeki günlerde kitap okuma projemizi farklı mekanlarda gerçekleştirecegiz.”

 

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.