Sırp Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler yağdırdı

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Türkiye-Sırbistan İş Forumu'nda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler yağdırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ekim 2017 11:30
Sırp Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler yağdırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sırbistan'ı ziyareti kapsamında başkent Belgrad'da düzenlenen Türkiye-Sırbistan İş Forumu'nda konuşan Vucic Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler yağdırdı.

ONUN GİBİ ÇALIŞANINI GÖRMEDİM

Sırbistan'da çok sayıda devlet ve hükümet lideri ağırladığını anımsatan Vucic, "Bugüne kadar hiçbir konuğumun, kendisine Cumhurbaşkanı Erdoğan kadar yoğun bir program yaptığını, onun gibi 24 saat boyunca çalışacak enerji ve güce sahip olduğunu görmedim. Siz Türk halkına çağrım, buna saygı duymayı bilmenizdir." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'NİN BU KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU BİLMİYORDUM

Vucic, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı ortak basın toplantısında da Türkiye2nin yaptığı projelere duyduğu hayranlığı dile getirmiş ve "Cumhurbaşkanı Erdoğan bana 19 bin km bölünmüş yol yapıldığını söyledi. Kulaklarıma inanamadım. Tamam Türkiye büyük bir ülke ama bu rakam yine de inanılmaz. Türkiye'nin bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum" demişti.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.