Siz hiç böyle hediye aldınız mı?

Siz hiç böyle hediye aldınız mı?

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2016 12:36
Siz hiç böyle hediye aldınız mı?

Kahramanmaraş Merkez Metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi, yaz tatili öncesi bölgesinde bulunan çocukları Başkonuş yaylasına götürdü. Çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlenen çocuklar en güzel karne hediyesini aldıklarını söyledi.
Sosyal ve kültürel projelerle adından söz ettirmeye devam eden Dulkadiroğlu Belediyesi, sosyal sorunluluk bilinciyle bir ilki daha gerçekleştirdi. Bölgesinde bulunan öğrencilere karne hediyesi hazırlayan Dulkadiroğlu Belediyesi, Başkonuş yaylasında çocukların unutamayacağı bir şenlik düzenledi.
İHH Vakfı Kahramanmaraş Şubesinin de ortak olduğu programa çok sayıda öğrenci katıldı. Dulkadiroğlu Belediyesi'nin dağıttığı uçurtmaları gökyüzüne salan çocuklar, etkinliğin tadını doyasıya çıkardı. Çeşitli oyuncaklar ve ikramların dağıtıldığı etkinlikten memnun olduklarını dile getiren çocuklar, bu güzel etkinliğin geleneksel hale getirilmesini istedi.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "Çocuklarımızın yaz tatili öncesi güzel bir gün geçirmesini istedik. Bu onlar için hem bir karne hediyesi hem de farklı bir deneyim oldu" dedi.

nst_2412.jpg

"Bölgemizde bulunan çocukların farklı ortamlar görmesi ve yeni deneyimler elde etmesi için gereken çalışmaları yapmayı sürdüreceğiz" diyen Başkan Okay, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Doğayla iç içe güzel bir program oldu. Çocuklarımız uçurtma uçurarak ders ortamının stresinden bir nebzede olsa uzaklaştılar. Yaz tatili öncesi de güzel bir hafta sonu geçirdik. Ben şimdiden çocuklarımızın yaz tatilini tebrik ediyorum ve iyi tatiller diliyorum."
nst_2441.jpg

nst_2538.jpg

nst_2667.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.